Павлік...

Павлік... 6 квітня заступник мера Черкас Юрій Ботнар поширив у соцмережах інформацію про те, хто, на його думку, винен у тому, що Черкаси невчасно та неякісно підготувалися до протидії COVID-19. Повністю текст можна прочитати тут.

Уривки: «Знайомтесь: це — посадова особа Черкаської міської ради, яка має пряму відповідальність за протидію епідемії. Звати її Лілія Маліщук.

Вона очолює міський відділ епідеміологічного нагляду та є заступником директора департаменту охорони здоров’я Черкас….

…Зокрема ця пані має готувати усі необхідні документи та пропозиції, що стосуються інфекційної захворюваності та епідемій на випадок надзвичайних ситуацій.

Утім, Черкаси на початок світової пандемії залишились без організаційного, аналітичного, лікувально-профілактичного забезпечення.

Інакше кажучи, до пандемії коронавірусу Черкаси почали готуватися вже під час пандемії коронавірусу…

…З 27 січня до 3 березня Лілія Маліщук офіційно перебувала на лікарняному.

Злі язики подейкують, що чиновниця у цей час відпочивала в Іспанії, звідки привезла до Черкас захворювання, від якого мала б на випередження захищати наше місто.

У березні Лілія Маліщук двічі — з 4 до 6 і з 10 до 13 була у відпустці. Проте за весь цей час справно отримала 86 335 гривень зарплатні із 230% премії.

Лілія Маліщук — живий приклад «непотоплюваності» й безвідповідальності старих чиновників.
Павлік...
фотоколлаж з ФБ-сторінки Ю. Ботнара

Колись вона очолювала департамент-франкенштейн у міськраді, проте його розформували, а Лілію Миколаївну навіть було звільнено за вживання алкоголю на робочому місці…»


Можна привітати Ботнара з тим, що в Черкасах на таких посадах подібні типи ще не працювали…

Адже що сталося? Заступнику мера Черкас Ботнару стало відомо, що очільниця міського відділу епіднагляду Маліщук замість як лікуватися – поїхала відпочивати в Іспанію. При цьому через її недбалість місто не встигло підготуватися до протидії COVSD-19.

Куратором відділу Маліщук є Ігор Волошин, колега Ботнара. За субординацією Ботнар мав би звернутися до Волошина, викласти йому факти щодо Маліщук й ініціювати перевірку викладених обставин або проведення службового розслідування.

При цьому Ботнару слід зазначити, що посадова особа місцевого самоврядування замість лікування відлетіла в Іспанію … числа рейсом таким-то, відпочивала в готелі V. міста N. Подібна службова недбалість призвела до: а, b, c, d …

Замість цього заступник мера Черкас Ботнар викладає в соцмережі набір чуток, які нічим не підтверджує, і висновків, зроблених на підставі даних чуток. По формі це наклеп, по суті – публічний донос. При цьому донос не на мера чи губернатора (людей, що вище Боднара в табелі про ранги), а на підлеглого. У народному фольклорі такий прийом традиційно називають пошуком "стрілочника".

Це зовсім не означає, що Ігор Волошин та Анатолій Бондаренко не повинні ініціювати перевірку: де Маліщук лікувалася – вдома, в лікарні чи на курорті в Іспанії?

А Ботнар? А що йому вдіється? Все ж таки він – перший із заступників мера Черкас, що дебютував у ролі павліка морозова.
Павлік...

Є у цього типа помітний психологічний вихиляс - бридко вчиняти відносно жінок, що в мами йому годяться. Але то вже робота психолога. Чи психіатра...

Тягнибок Фаріонів
08.04.2020 18:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter