• 0

Жіноча мода весна-літо 2016

2016 рік дуже важливий для кожноï модниці. Особливу увагу треба звернути на літній та весняний сезон. Модні дизайнери диктують нові моделі суконь, сарафанів і блуз. Також, треба звернути увагу на нові тенденціï у верхньому одязі. Про усі тенденціï сезону весна- літо 2016 ви можете дізнатись з нашоï статті.



Тенденціï на верхній одяг


У цьому весняному сезоні, як і в минулому році, дизайнери радять купляти стильне пальто oversіze. Вибирайте ніжні, пастельні відтінки або класичні (червоний, чорний, сірий). Пальто дуже гарно одягати з джинсами з високою посадкою, кроп-топами, високими підборами і маленькими сумками. Пальто повине бути більше вашего розміру і без поясу. 


  Тенденціï на сукні 


У цьому сезоні весна-літо буде в тренді абстракція та незвичайні форми тканин, принтів. Сукні повинні бути трошки більшими за ваш розмір.Як і у минулому році ціняться вінтажні сукні. ÏХ можна одягати не тільки влітку, вони будуть гарно виглядати з кардіганами, кросівками і невеликими рюкзаками. Такий стиль называють спорт-шик. Доповнити такий look можна гарним вінком з квітів. Якщо правильно підібрати кожну деталь, то можна досягти дуже гарного результату. Такий образ дуже підходить на весняний і літній сезони.



Тенденціï на сарафани


Ще 2-3 роки тому, більшість дизайнерів відмовлялися від сарафанів. У 2016 року усе змінилося. Тепер сарафан може стати дуже гарним доповненням до базового гардеробу усякоï модниці. Вінтаж - це обов'язковий бренд цього року. У вашій шафі завалялись старі речі з 80x-90х років? Тоді, це ваш час сяяти!Також, треба пам'ятати, що популярні знову сарафани з деніму. Такі речі можна побачити у колекціях дуже відомих дизайнерів.



Тенденціï на блузки


У цьому році дуже популярними стали різноманітні блузки, які будуть дуже стильно виглядати з брюками, джинсами, стильними спідницями та інашими речами. Блузки треба вибирати класичні. Блузки з принтами виглядають дешево і не стильно. Біла блузка повинна бути в гардеробі у кожноï модниці.Блузки можно одягати у стилі спорт-шик, одягнув кросівки замість підборів. Також, можна одягати блузки зі спідницями з деніму, які дуже популярні у цьому сезоні. Доповнить такий look кожаную курткой і білими кросівками, які можна віднести до базового гардеробу.


Можна зробити висновок, що цей сезон дуже різноманітній на стилі і модні напрямки. Але головне правило на усі роки - почувати себе гарно І одягатися, як підходить тобі, а не модним дизайнерам. Кожна тенденція буде стильною тільки тоді, коли люди будуть одягатися так, як хоче ïхня душа. Мода живе в кожному з нас!


 

11.03.2016 18:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter