• 0

Богдан Губський привітав черкаських дітлахів зі святом останнього дзвоника

Близько тисячі школярів Черкащини, які завершили навчальний рік, привітав народний депутат України Богдан Губський. На прохання колективів шкіл він відвідав урочисті лінійки з нагоди свята останнього дзвоника, привіз цінні подарунки, а випускникам, що відзначились успіхами у навчанні, подарував сучасні флеш – карти на 8 гігабайт.
На запрошення колективів народний депутат побував у школах сіл Руська Поляна та Мошни, а також зустрівся з громадою села Березняки та відвідав місцевий дитсадочок. У цих закладах Богдан Губський поповнив арсенал навчальної та господарської бази необхідним приладдям.
У руськополянській школі №1 народний депутат вручив подарунковий сертифікат на новий сучасний холодильник, якого бракувало в шкільному харчоблоці. Інша школа Руської Поляни - №2 - відтепер наводитиме лад на шкільному подвір’ї за допомогою новенької мотокоси. У Мошнах Богдан Губський передав у місцеву школу ноутбук.
Богдан Губський привітав черкаських дітлахів зі святом останнього дзвоника

Не залишились поза увагою народного депутата і дошкільні заклади. У дитсадочку села Березняки Тубільської сільської ради завдяки нардепу встановили сучасну морозильну камеру, а колектив та вихованці черкаського «Метелика» - отримали новий комп’ютер.
Валентина Денисюк, директор Руськополянської ЗОШ № 1, подякувала народному депутату за його системну турботу про освіту та їх школу зокрема, та висловила сподівання на подальшу співпрацю з парламентарієм. Як відомо, Богдан Губський давно підтримує сільську освіту, зокрема і через власну діючу програму, спрямовану на підтримку та розвиток сільських шкіл – «Школа майбутнього».
Тубільський сільський голова Надія Шафікова, яка працює в сфері місцевого самоврядування 34 роки, запевнила, що ще не зустрічала такого піклування про їх сільську громаду з боку влади та народних депутатів – Тубільська сільська рада наразі об’єднує чотири села Черкаського району – Тубільці, Березняки, Первомайське та Хрещатик. У Березняках, крім відвідин дитсадка, народний депутат встиг поспілкуватися з мешканцями села та ознайомитись з їх проблемами. Серед них: необхідність ремонту в місцевій школі, відновлення Будинку культури, що постраждав внаслідок пожежі, та багато іншого.
У Черкасах Богдан Губський зустрівся з колективом та вихованцями дитсадочка «Метелик» . Зокрема, на зустрічі з колективом дитсадка Богдан Губський, який успішно реалізує на Черкащині кілька освітніх програм, в тому числі й програму розвитку дошкільної освіти – «Розумна дитина» - презентував новенький комп’ютер. Колектив дитсадка озвучив парламентарію проблеми, що потребують вирішення на законодавчому рівні – рівень соціального захисту в таких закладах недостатній, і, незважаючи на неперервність виховного процесу, існує розподіл в оплаті праці між вихователями та іншими працівниками. Нардеп пообіцяв найближчим часом втрутитись у цю проблему на законодавчому рівні.
Богдан Губський привітав черкаських дітлахів зі святом останнього дзвоника

Насамкінець Богдан Губський побажав дітям та педагогам відвіданих шкільних та дошкільних закладів гарного літнього відпочинку та успішного початку нового навчального року.
28.05.2012 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter