• 0

Ігор Тищенко: робіть добрі справи!

Ще з самих юних літ, живучи поряд з людьми похилого віку, спостерігаючи за ними на вулиці, чи то за власними бабусею і дідусем розуміємо, що вони найбільше потребують нашої уваги і допомоги. Турботу про таких людей повинні проявляти всі без виключення, починаючи від дітей та онуків і закінчуючи представниками всіх щаблів влади. Говорять, що культуру нації визначає її турбота про дітей та пенсіонерів. Схоже, ми поступово наближаємося до розуміння цього постулату.
Так, за підтримки депутата Черкаської міської ради Ігоря Тищенка 11 квітня у мікрорайоні Луначарського була проведена акція «Допомога людям похилого віку». Захід був приурочений до великого релігійного свята Христового Воскресіння. Малозабезпеченим жителям та людям з обмеженими можливостями до Великодня були вручені подарунки. В свою чергу всі пенсіонери були безмежно вдячні організаторам акції за турботу і піклування. Завдяки таким проектам і заходам, завдяки тим людям, які щиро прагнуть допомогти, надії пенсіонерів не зникають, а їх життя стає яскравішим.
«Творіть добрі справи! Турбуйтеся про людей, які потребують допомоги. Робіть це безкорисливо і щоденно» - говорить депутат Черкаської міської ради Ігор Тищенко.
Ігор Тищенко: робіть добрі справи!
13.04.2012 14:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter