Старікова пропонує черкаським регіоналам звернутись до Генпрокурора, щоб він покарав їх за фальсифікації на 194-му та 197-му округах

Старікова пропонує черкаським регіоналам звернутись до Генпрокурора, щоб він покарав їх за фальсифікації на 194-му та 197-му округахМіжфракційне об'єднання ВО “Батьківщина” в Черкаській обласній раді ініціює звернення до обласних депутатів, яке стосується проблемних округів 194 і 197, де ЦВК, посилаючись на неможливість установити результати виборів, рекомендувала провести перевибори до Верховної Ради.

Про це заявила заступник голови об'єднання, депутат облради від фракції “Фронт змін” Наталія Старікова.

“Переконана, що обласній раді треба звернутися до Президента і Генерального прокурора з вимогою втрутитися у ситуацію, що склалася з голосуванням на округах 194 і 197. Тут у чесній боротьбі зі значним відривом від опонентів перемогли представники опозиції. Тому слід якомога швидше прийняти справедливе рішення й оголосити переможця, - сказала Наталія Старікова. - Всі розуміють, що затримка з оголошенням результатів вигідна як опонентам опозиції, так і їх “покровителям”. Виборці зробили всій вибір і він не може бути іншим”.

Наталія Старікова пропонує депутатам обласної ради підтримати звернення міжфракційного об'єднання ВО “Батьківщина” до Президента і Генерального прокурора.
09.11.2012 17:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
01:32 10.11.2012 nord:
Трофімова- (cenzored)!!!