У Черкасах пройшли урочистості з нагоди дня Державного Прапора України

Як інформують у міськраді Черкас, урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України сьогодні відбулись на Соборній площі у Черкасах. У заходах взяли участь керівництво міської та обласної влади, військові, прикордонники, рятувальники, волонтери та громадськість.

Виступаючи перед присутніми, міський голова Анатолій Бондаренко наголосив, що Державний Прапор – як символ свободи, єднання нашої країни уособлює в собі усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.
У Черкасах пройшли урочистості з нагоди дня Державного Прапора України

– Впродовж останніх років, коли нашій державі доводиться вже вкотре відстоювати своє право на незалежність та суверенітет, наш прапор є символом високої національної свідомості та патріотизму. У залі засідань Черкаської міської ради розміщено бойовий прапор України, який наші захисники привезли із шахти «Бутівка» на Сході, де точились жорстокі бої. Для кожного з нас він є свідченням високої ціни і відповідальності у збереженні цілісності нашої держави, національної єдності та патріотизму. Україна житиме доки б’ються серця українських патріотів та захисників! – наголосив Анатолій Васильович.
У Черкасах пройшли урочистості з нагоди дня Державного Прапора України

А також побажав нашій держави та всім жителям мирного неба, добробуту, благополуччя, мудрості, взаємної шани і щоб життя завжди було яскравим та багатим, як кольори нашого Державного Прапору.
23.08.2018 14:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter