Черкаська міліція встановлює веб-камери в усіх МРЕО області

Міліція стає ще більш відкритою – в кожному центрі надання послуг пов’язаних з використанням автотранспортних засобів буде встановлено веб-камеру
Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, одним із нововведень черкаської міліції в цьому напрямку є обладнання веб-камерами центрів надання послуг пов’язаних з використанням автотранспортних засобів (колишніх МРЕО).

- Ми запроваджуємо нововведення - розповідає начальник Управління Владислав Пустовар, - в кожному відділенні, де відбувається реєстрація транспортних засобів, прийом заліків та отримання посвідчень водія будуть встановлені веб -камери, які працюватимуть в режимі он-лайн. Цим нововведенням ми наближуємо роботу правоохоронних органів до людей робимо її більш прозорою та відкритою.

Так, за допомогою цього проекту, кожен бажаючий зможе зайти на сторінку УДАІ Черкаської області в мережі Інтернеті в он-лайн режимі подивитися, як працює центр надання послуг, з якою швидкістю йде оформлення документів, а також побачити чи є в даний момент у відділенні черги. Дані веб -камери будуть встановлені в кожному відділені по всій території Черкаської області.

Для правоохоронців це нововведення також є корисним та необхідним. Зокрема, за допомогою відео у режимі он-лайн з’являється можливість виявляти посередників, які заробляють кошти на пересічних громадянах, під приводом прискорення переоформлення авто, чи надаючи інші «платні послуги».
28.05.2014 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter