Черкаська облрада оголосила конкурс патріотичних творів молодих авторів

«Україна на вістрі слова». Як інформують у Черкаській облраді, так називається обласний конкурс патріотичних творів серед молодих авторів, який оголошують Черкаська обласна організація Національної спілки письменників України і Черкаська обласна рада. Конкурс проводиться за ініціативи голови обласної ради Валентини Коваленко.

Мета конкурсу - розкриття потенціалу обдарованої патріотичної молоді, донесення до широкого кола громадськості її настроїв, позитивного ставлення до армії, служби у Збройних силах України, стимулювання глибокого осмислення сьогоднішньої ситуації у державі, підтримка та популяризація авторів, які пишуть на патріотичну тематику.

До участі в конкурсі допускаються поетичні та прозові твори, в яких відображається патріотичне прагнення українського народу захистити свою Батьківщину, її свободу, гідність і територіальну цілісність. Конкурс проводиться у вікових категоріях: діти молодшого шкільного віку (до 12 років); діти старшого шкільного віку; студентська та інша молодь.

У кожній віковій категорії компетентне журі з числа професійних письменників визначить по три переможці. Їм вручать дипломи, а найкращі роботи опублікують у збірці «Україна на вістрі слова». Ці книги згодом планується передати для підняття бойового духу бійцям, які воюють у зоні АТО.

Роботи на конкурс необхідно надсилати до 6 жовтня на електронну адресу: [email protected]; або поштою: 18000, Черкаська обласна організація Національної спілки письменників України, вул. Хрещатик, 219, Черкаси.
30.09.2014 11:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter