У Жашківському районі чоловік, посварившись з жінкою, вдарив її ножем та... поїхав з дому

До чергової частини Жашківського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про те, що він надає медичну допомогу жінці, яку поранив ножем її співмешканець.

Як інформує ГУНП у Черкаській області, від свідків стало відомо, що жінка проживає разом з 38-річним співмешканцем, який після події сів в свій автомобіль та поїхав в невідомому напрямку. Протягом доби його місцезнаходження встановили. В розмові з поліцейськими чоловік розповів, що в той день, коли сталася подія, у них були гості. Під час застілля між чоловіком та жінкою виникла сварка. Вони пішли вияснити відносини до іншої кімнати. Під час сварки чоловік схопив кухонного ножа та вдарив ним потерпілу. Жінка вибігла на вулицю і впала не землю, а чоловік сів в автівку та зник з місця пригоди.
У Жашківському районі чоловік, посварившись з жінкою, вдарив її ножем та... поїхав з дому

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Жашківським відділеннем поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 5-ти до 8-ми років ув’язнення.
19.07.2018 18:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter