У Каневі шахраї, удаючи з себе працівників прокуратури, намагалися видурити в чоловіка 8 тис. доларів

Прокуратура Черкаської області попереджає про злочинну діяльність осіб, які представляються працівниками прокуратури та звертаються до громадян з незаконними вимогами чи пропозиціями вирішити питання за допомогою грошових коштів.

Так, за повідомленням жителя м. Канів 06.07.2018 невстановлені особи, представившись працівниками прокуратури Черкаської області, шляхом обману намагалися заволодіти його грошима в сумі 8 тис. доларів США, але свої злочинні дії не довели до кінця з причин, що не залежали від їх волі. За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 (замах на злочин), ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці з`ясовують всі обставини зазначеної вище події, триває досудове розслідування.

У прокуратурі попереджають, що зловмисники можуть діяти різними способами шахрайства, зокрема за допомогою телефону, зателефонувавши на місцеві чи мобільні засоби зв’язку, або через мережу «Інтернет».
10.07.2018 16:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter