У Монастирищенському районі судитимуть чоловіка, який під час сварки ножем убив батька

Групою прокурорів Монастирищенського відділу Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть жителя Монастирищенського району, внесеному 16.12.2015 до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Як інформують у прокуратурі Черкаської області, 16 грудня цього року близько 18 години 31-річний житель одного з сіл Монастирищенського району під час суперечки зі своїм батьком, застосувавши ніж, умисно заподіяв тяжкі тілесні ушкодження останньому, від чого наступного ранку настала смерть потерпілого.
17 грудня вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та 19.12.2015 суд задовольнив клопотання прокурора про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, його хід взято на контроль Уманською місцевою прокуратурою.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
23.12.2015 17:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter