Тулуб відкрив інвестиційний форум "Черкащина- територія співпраці"

Тулуб відкрив інвестиційний форум "Черкащина- територія співпраці" Сьогодні в обласному центрі розпочав роботу Інвестиційний форум «Черкащина – територія співпраці».
Як інформують у Черкаській ОДА, для участі у Форумі запрошені представники торгово-економічних місій посольств іноземних держав в Україні; представники регіонів-партнерів; експерти, представники інвестиційних фондів, фінансово-кредитних установ і фінансово-промислових груп, зацікавлених в інвестиційній та інноваційній діяльності в Черкаській області; представники міжнародних консалтингових компаній та проектів технічної допомоги Україні.
«Цей форум – не лише презентація інвестиційних можливостей нашого регіону та пошук потенційних інвесторів для їх реалізації. Це, в першу чергу, підтвердження демократичних процесів, свідчення широких можливостей співпраці представників влади та бізнесу в пошуку оптимальних шляхів вирішення соціально-економічних проблем», - зазначив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, відкриваючи урочисте засідання.
Форум триватиме два дні (26-27 вересня). Упродовж роботи Форуму відбудуться засідання «круглих» столів, присвячені розвитку агропромислового комплексу, альтернативної енергетики; інноваційним технологіям та інвестиційним проектам в промисловості, туристичному потенціалу Черкащини як Шевченкового краю. Крім того, пройдуть зустрічі представників підприємств регіону з інвесторами в форматі «open space».
Учасникам Форуму представлено виставку товарів підприємств регіону, що демонструє промисловий потенціал області.
26.09.2013 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter