Черкаська міськрада внесла зміни до бюджету на 2017 рік

Як інформують у міськраді Черкас, депутати затвердили нову редакцію бюджету Черкас на 2017 рік. У ній, зокрема, перерозподілили близько сорока мільйонів субвенції для відшкодування заборгованості за надані пільги та субсидії. «За» це під час позачергового пленарного засідання сесії, яке відбулося 22 грудня, висловилося 36 обранців.

Водночас, під час цього засідання депутати ухвалили зміни до міської соціальної програми «Турбота» (в частині спрямування коштів на поховання), а ще – внесли зміни до Програми розвитку і утримання житлово-комунального господарства міста Черкаси на 2016-2020 роки.

Коригування стосувалися можливості надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Черкасиводоканал» для погашення заборгованості по гарантійним зобов’язанням перед Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Перед розглядом порядку денного всі охочі могли виступити з заявами або зі зверненнями.

Так, Станіслав Лукирич торкнувся перевірки якості нового дорожнього покриття. Зокрема, він запропонував включити до складу спеціально створеної комісії представників комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» та, власне, депутатів.

На що Анатолій Бондаренко підкреслив, що готовий розглянути різні пропозиції щодо змін цієї комісії й включити до її складу незалежних представників.

Депутат Павло Карась просив мера взяти під особистий контроль ситуацію, що склалася із дитиною, яка нині навчається в 10-ій школі. За його словами, вона опинилася в складних життєвих обставинах, а за медичним показаннями – мала б бути переведена в 14 школу. Утім, її туди не беруть. Після його виступу міський голова під час сесії дав доручення начальнику служби в справах дітей врегулювати ситуацію.

Насамкінець Анатолій Бондаренко повідомив, що заплановане на 26 грудня засідання сесії, найімовірніше, перенесуть на четвер, 28 грудня. Таке рішення, наголосив мер, пов’язане з продовженням напрацювання міського бюджету на наступний, 2018-ий рік.
22.12.2017 16:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter