Активісти Черкаського Євромайдану обурені "брехнею" від "яструбів Ліпандіна"

Активісти Черкаського Євромайдану обурені "брехнею" від "яструбів Ліпандіна"Організатори черкаського Євромайдану 23 листопаду обурені «брехнею» черкаської міліції про події на Соборній площі минулої суботи.
"Перед початком акції ми подали повідомлення про її проведення телеграмою, про що міліція знала і претензій не мала, - заявляє активістка Таісія Плахута. - Намет ми встановили лише один, більше не мали і встановлювати не збиралися.
Працівники МВС апелювали до ст.152 КУПаПу "Порушення правил благоустрою міста", при цьому самих правил не показували і процитувати теж не могли. Так як ми знаємо, що розміщення наметів не заборонено для мирних зібрань, намет прибирати не погодилися. Міліція пообіцяла вранці привезти правила. При цьому дільничний інспектор склав протокол про адмінпорушення, так як Долецький Костянтин (на нього складали) не визнава порушення, то підписувати протокол відмовився. Копію протоколу ні просто, ні на вимогу йому не надали, хоча зобов'язані, сказавши що не було ніякого протоколу і нам "помарилося" (є свідки). Тому ми будемо оскаржувати дії співробтіників міліції в суді.
Намет було не демонтовано, а розтощено співробітниками міліції (у деяких ми попередньо дивилися посвідчення) - дуги зламано, тент порвано. Також маємо свідків, які будуть свідчити в суді.
Після зіпсування намету Долецьким було подано заяву про злочин, яку прийняв слідчий, але ніяких документів не надав. Також заяву писала ще одна людина через побиття».
25.11.2013 08:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter