У ЗОШ №4 у Черкасах відкрили меморіальні дошки на честь випускників, які загинули, захищаючи Україну

Як інформує Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, на базі Черкаської загальноосвітньої школи №4 відбулося відкриття меморіальних дошок на честь випускників цієї школи - Бондарєва Сергія Валерійовича та Ніколаєва Олександра Михайловича, які загинули, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.
У ЗОШ №4 у Черкасах відкрили меморіальні дошки на честь випускників, які загинули, захищаючи Україну

Вшанувати памʼять Героїв прийшли заступниця міського голови Марина Гаркава, заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики-начальниця управління освіти Надія Євчак разом із вчителями, учнями, батьками та військовослужбовцями.

«Віримо, що ці памʼятні знаки будуть нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі за суверенітет і цілісність України. Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. У наших серцях вічно буде жити памʼять про них», - зазначила Марина Гаркава.

Дуже важливо, щоб сучасна молодь вивчала історію, знала імена Героїв, які обороняли і продовжують захищати кордони нашої країни.
26.04.2024 12:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter