• 0

Яка дитяча коляска краще: 10 порад фахівця

У «приданому» для малюка коляска зазвичай займає перше місце. Недосвідченим молодим батькам буває складно зробити правильний вибір основного «транспортного засобу» в морі пропозицій. Дійсно, без порад фахівця в цій справі неможливо вирішити, яка дитяча коляска краще в кожному конкретному випадку і чому.




  1. Батьки, яким доводиться купувати коляску для другої дитини, скажуть Вам, що краща  для дітей - це легка коляска. Далеко не кожен будинок може похвалитися наявністю пандусів і справно функціонуючих ліфтів, так само як не завжди поруч буде той, хто допоможе мамі занести її в будинок або забратися разом з нею в транспорт. Так що вага коляски часто буде мати вирішальне значення.




  2. Купити коляску-трансформер - розумне рішення, але слід знати про мінуси цього варіанту. Ці коляски досить великі за розміром, але при цьому недостатньо маневрені. Зате в числі переваг трансформерів - демократична ціна, відмінна прохідність та універсальна комплектація.




  3. В колясках 2 в 1 і 3 в 1 виробниками вже враховані недоліки трансформера, тому вони можуть похвалитися більшою маневреністю і меншою вагою. Відмінні ходові характеристики у триколісних моделей, але все ж вони, як і раніше, досить важкі і габаритні.




  4. В ідеалі, якщо звичайно сімейний бюджет винесе такі витрати, краще придбати дві коляски. Але немає необхідності робити це одночасно, так як відразу після народження малюка і до 5-6 місяців Вам буде потрібна люлька, конструкція якої - оптимальний варіант для немовляти. А от коли він підросте, таким варіантом стане легка прогулянкова коляска, користуватися якою з комфортом можна до трирічного віку.




  5. Найкращі дитячі коляски - це ті, які будуть максимально відповідати вимогам безпеки та комфорту для малюка незалежно від сезону. Перешкоди у вигляді снігу, бруду або піску - не проблема для потужних протекторів великих надувних коліс. З ладу вони виходять рідше маленьких, а й коляски, оснащені такими колесами завжди важче. Будь-яка тріщина на пластиковому колесі може стати фатальною для нього.




  6. Кількість коліс не має принципового значення, хоча 4-х колісні коляски ділять навантаження рівномірно, а в 3-х колісних всі удари і вибоїни на дорозі приймає на себе переднє колесо.




  7. Слід віддавати перевагу коляскам, в яких ручка регулюється по висоті. Непогано також, якщо вона може встановлюватися в двох положеннях, так щоб дитина на прогулянці могла дивитися і на маму, і перед собою.




  8. Значною мірою на комфорт малюка впливає амортизація. Нескладно вирішити питання - яка дитяча коляска краще, якщо Вам доведеться багато їздити по нерівних дорогах. В такому випадку вибирати слід, зрозуміло, коляски на стійких амортизаторах.




  9. З точки зору зручності також дуже важливо, щоб коляска була обладнана кошиком для покупок, кишеньками для потрібних дрібниць, регульованими ременями безпеки, накидкою від дощу, москітною сіткою і іншими корисними елементами.




  10. Необхідно врахувати компактність коляски в складеному вигляді. Цей фактор важливий і для зберігання коляски в малогабаритних приміщеннях, і для перевезення коляски в багажнику автомобіля.




Крім технічних і практичних характеристик, звертайте увагу також на дизайн коляски, її колір і матеріали, з яких вона зроблена. На сайті Клубок Ви зможете ознайомитися з найширшим асортиментом всіляких моделей  від найвідоміших виробників.


Вдалого вибору!


 

06.08.2014 18:29
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter