Социс: Лідером президентського рейтингу залишається Зеленський. Далі Порошенко й Тимошенко

Лідером президентського рейтингу є Володимир Зеленського, якого підтримують 27,7% тих, хто визначився і має намір голосувати.

Про це свідчать результати опитування Центру соціальних та маркетингових досліджень "Социс", проведеного з 5 по 10 березня.

Другу позицію посідає діючий президент Петро Порошенко, якого готові підтримати 19,6% опитаних, а третю - лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко, за яку готові проголосувати 14,8% тих, хто визначився і піде на вибори.

Також у дослідженні вказується, що за Юрія Бойка проголосували б 9,6% респондентів, за Анатолія Гриценка – 8,2%, а Олега Ляшка – 4,8%.

За Ігоря Смешка проголосували би 3,4% опитаних, Олександра Вілкула - 2,8%, Руслана Кошулинського - 2,3%, Євгена Мураєва - 1,9%, Олександра Шевченка - 1,6%, Юрія Тимошенка - 1,2%.

За інших кандидатів проголосували б менше 1% опитаних українців, які визначились зі своїм вибором.

Социс: Лідером президентського рейтингу залишається Зеленський. Далі Порошенко й Тимошенко


Повідомляється, що під час дослідження респондентам також було запропоновано зробити свій власний прогноз того, хто стане наступним президентом України.

Так, на запитання: "Скажіть, а хто з наступних кандидатів, на Вашу думку, переможе?", найбільш ймовірним переможцем на президентських виборах респонденти вважають Порошенка – 23,9%.

19,3% опитаних прогнозують перемогу Зеленському, а Тимошенко –13,2%.

УП
13.03.2019 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter