Черкаська ТЕЦ ремонтує магістральну тепломережу. Гарячої води в Черкасах немає

Черкаська ТЕЦ ремонтує магістральну тепломережу. Гарячої води в Черкасах немає 11 вересня з другої половини дня Черкаська ТЕЦ зупиняє подачу теплоносія у магістральній тепловій мережі по вул. Благовісна (від вул. Різдвяна у бік центру). Як інформують у Черкаському МВК, це викликано проведенням ремонтних робіт у теплових камерах на розі вулиць: Пастерівська-Благовісна, Рози Люксембург-Благовісна, Пастерівська-Благовісна, Дашкевича-Благовісна, а також на ділянці мережі по вул. Дашкевича. Усі роботи будуть закінчені до кінця робочого дня п’ятниці, 13 вересня.

Начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська розповіла, що зазначені ремонтні роботи здійснюються Черкаською ТЕЦ у рамках підготовки до опалювального сезону з метою забезпечення належної роботи та безперервної подачі теплоносія у домівки містян у зимовий період.

Зважаючи на зупинку подачі теплоносія у магістральній тепловій мережі по вул. Благовісній (на ділянці від вул. Різдвяна у бік центру), тимчасово буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках в центральній частині міста, у мікрорайоні Залізничного вокзалу, а також у районі вулиць Сєдова, Пастерівська, Р.Люксембург, Б.Хмельницького, Чорновола, Університетської, Крилова, Франка, Смілянська, Піонерська.

Проте вже у ці вихідні в оселях черкасців, у будинки яких подається тепло по згаданій тепломережі, з’явиться гаряча вода.
11.09.2013 12:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter