ЧМР: Відбулося засідання узгоджувальної ради депутатських фракцій та структурних підрозділів

Як інформують у ЧМР, під керівництвом секретаря Черкаської міської ради Юрія Тренкіна відбулася узгоджувальна рада голів депутатських фракцій та структурних підрозділів міськради.
ЧМР: Відбулося засідання узгоджувальної ради депутатських фракцій та структурних підрозділів

На ній обговорили та узгодили список питань, які виноситимуться на розгляд 55-тої сесії Черкаської міської ради.

На засіданні планують розглянути понад 70 галузевих питань.

На початку засідання учасники заслухали звіт про виконання бюджету громади. Юрія Тренкін зазначив, “станом на перше березня, виконання бюджету становить 93,7%”.

Серед ключових питань галузевого порядку денного, які плануються до розгляду:

- Зміни до міської соціальної програми "Турбота". Ці зміни передбачають виділення коштів для виплати компенсацій людям на випадок пошкодження житла внаслідок ворожих обстрілів. Це сприятиме швидкій виплаті відшкодувань тим, хто може постраждати.

- Зміни до міської програми розвитку дошкільної освіти. Рішенням виконкому затверджено щомісячні виплати премій кухарям у дитячих садочках.

- Внесення змін до рішення міської ради “Про затвердження міської програми “Мистецькі Черкаси” на 2020-2024 роки”. Зміни у програмі стосуються археологічного музею. Департамент освіти запропонував проєкт рішення, який дозволить збільшити заробітну плату працівникам установи.

- Зміни до статутів низки комунальних підприємств та комунальних установ міста.

Юрій Тренкін зазначив:
«Разом з очільниками депутатських фракцій та профільних департаментів обговорили та узгодили список питань, які виноситимуться на розгляд сесії та які будуть згруповані при голосуванні, оскільки з приводу них у фракцій немає заперечень. Сподіваюся на плідну роботу депутатів на сесії».
28.03.2024 11:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter