Партія розвитку України відкрила в Черкасах пункт прийому гуманітарної та благодійної допомоги для жителів Донбасу

Черкаська область долучилася до безстрокового проекту “Діти неоголошеної війни”, який спрямований на збір та передачу гуманітарної допомоги дітям та сім’ям, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Цей проект ініціювала Партія розвитку України з метою захисту захисту прав дітей, постраждалих внаслідок збройного конфлікту на сході України.
В Черкасах відкрився пункт прийому гуманітарної та благодійної допомоги дітям та сім’ям із Слов’янська, Святогорська, Червоного Лиману. Пункт знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Кірова, 94

Час роботи пункту: 9:00 до 18:00
Телефон для довідок: (0472) 38-48-50
(068) 704-44-73
(050) 139-12-77
(093) 767-16-96
Працює «гаряча лінія» контактного центру: 0-800-212-212

«Проект передбачає чимало напрямків – від забезпечення дітей продуктами харчування і допомоги у лікуванні та оздоровленні до сприяння у питаннях переселення сімей, які внаслідок конфлікту лишилися житла. Окремо створюється група, яка надаватиме мешканцям із зони АТО психологічну допомогу. Проект реалізовуватиметься упродовж усього періоду проведення АТО, а після її завершення також продовжиться. Адже проблеми сімей після закінчення антитерористичної операції не зникнуть, а багато з них навпаки актуалізуються. Це і проблема інвалідизації дітей, визначення статусів, проблеми, пов’язані з безпритульністю, соціальним сирітством», - підкреслив член Політради Партії розвитку України Юрій Павленко.

Зараз Партія опікується передачею допомоги дітям Донбасу. У понеділок 7 липня на Донеччину прибув перший вантаж. Привезли дитяче харчування, медикаменти, памперси, воду, предмети першої необхідності. Члени Політичної ради партії Юрій Павленко, Олександр Шаталов, Денис Ржавський, активісти Харківської обласної партійної організації передали 5 тонн гуманітарної допомоги дітям.

Перебуваючи в зоні конфлікту, члени Партії розвитку попросили людей сформувати список найнеобхіднішого для них в даний момент.Найбільше діти потребують: пляшок з питною водою, продуктів харчування, у тому числі: дитяче харчування - сухі суміші, баночне харчування, сухе і згущене молоко, овочі – картоплю, моркву, капусту, буряк, цибулю, огірки, помідори, кабачки, м’ясні та рибні консерви, сіль і цукор, печиво, цукерки. Також необхідні засоби гігієни – вологі серветки, памперси, туалетний папір тощо.

“Передача першого траншу гуманітарної допомоги від Черкаської області запланована вже на 11 липня, наступна – на 18 липня. Тому просимо усіх небайдужих черкащан надати посильну допомогу, адже ми не можемозалишатися осторонь біди, яка торкнулась мільйонів жителів Донбасу, наші співвітчизники потребують нашої допомоги!”-зазначив прихильник партії розвитку Володимир Гудзенко.
09.07.2014 13:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter