ГУНП: Затримано 4-х жителів Сміли, які вночі в Черкасах пограбували місцевого жителя

Як інформують у ГУНП у Черкаській області, 31 січня, до Черкаського районного управління поліції звернувся місцевий житель й розповів, що його вночі пограбували. Невідомі чоловіки нанесли тілесні ушкодження, відібрали мобільний телефон, планшет та інші особисті речі й втекли вулицею Максима Залізняка.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні четверо жителів міста Сміла.

Під час проведення ряду обшуків за місцем їх проживання, працівники поліції виявили та вилучили: мобільні телефони, документи, банківські картки та наркотичні речовини. Вилучені речові докази направлені на відповідні експертизи.
ГУНП: Затримано 4-х жителів Сміли, які вночі в Черкасах пограбували місцевого жителя

За процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури фігурантам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачено частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до шести років. Досудове розслідування триває.

Проводиться перевірка щодо причетності зловмисників до скоєння інших кримінальних правопорушень на території Черкаської області.
08.02.2021 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter