Шполянський район: Чергове "горілчане" вбивство розкрили за кілька годин

До чергової частини Шполянського райвідділу міліції звернувся місцевий житель та повідомив, що виявив труп свого сусіда з наявними ознаками насильницької смерті. Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, за вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 66-річного господаря з чисельними ножовими пораненнями.
На місці пригоди розпочали свою роботу експерти-криміналісти. Оперативники, в свою чергу, почали пошуки можливих свідків події. При розмові з місцевими жителями працівникам міліції вдалось з’ясувати, що загиблий проживав один та частенько «зазирав до пляшки». В день трагедії його бачили напідпитку в компанії одного місцевого жителя, який проживає неподалік. Оперативники відразу вирушили за вказаною адресою.
Побачивши на порозі людей у формі, чоловік відразу у всьому зізнався та розповів, що в той день прийшов до потерпілого у гості. Господар запросив знайомого до столу. Не обійшлося без оковитої. Невдовзі між підігрітими алкоголем чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої зловмисник схопив ножа та завдав чоловікові чисельних ударів. Зрозумівши, що скоїв непоправиме, швидко зник з місця пригоди. Але втекти від відповідальності йому не вдалося.
Наразі чоловіка затримано. За даним фактом слідчим відділом Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство), санкція якого передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування, під час якого буде встановлено всі обставини події. Після чого на зловмисника чекає суд, який і вирішить йому остаточну міру покарання.
15.12.2013 16:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter