Дорога від Сміли на Ротмистрівку - справжнісіньке "пекло"

«Дорога від Сміли до Ротмістрівки... Тисячі машин щодня... Одне питання - де податок з кожного літра пального?», – обурюється на своїй сторінці у Фейсбуці смілянин Костянтин Полубінський.

Дорога від Сміли на Ротмистрівку - справжнісіньке "пекло"


І правда, відрізок траси від нашого районного центру до села Ротмістрівки нині перетворився для водіїв на справжнісіньке пекло. Там тепер суцільні ями, причому є дуже глибокі і небезпечні не лише для авто, але й для життя водіїв та пасажирів.

На цьому, під опублікованим постом, наголошують смілянські користувачі соціальних мереж.

«Останнім часом часто відвідую Звенигородщину. Поки доїду до Носачева – сивих волосин додається безліч», – пригадує свої поїздки цим шляхом Наталія Якушенко.

Жінка зізнається, щоразу, коли їде, боїться потрапити в ДТП.

«Ти не можеш бути впевнений в тих, хто їде тобі назустріч. Особливо по таких дорогах. Де, щоб об’їхати ями, треба виїхати на зустрічну смугу. Інших варіантів нема...», – зазначає Наталя Якушенко.

«25 років їжджу до родичів у Самгородок, але такої жахливої дороги від Сміли до Ротмістрівки ніколи не було», – розповідає «Сміла.ua» жителька Сміли Ольга Тараненко.

Жінка каже, що раніше долали шлях за 30 хвилин, тепер треба їхати більше години, аби дістатися села. Оскільки в сім’ї маленька дитина, то доводиться зупинятися, бо малюку стає погано.

А тим часом, прес-служба Служби автомобільних доріг у Черкаській області не втомлюється рапортувати, що «на автодорогах загального користування державного значення, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, підрядним підприємством ДП «Черкаський облавтодор» з початку року ліквідовано понад 77 тис. кв. м деформацій та пошкоджень покриття. Тільки з 24 по 31 травня ДП «Черкаський облавтодор» було ліквідовано майже 2,5 тис. кв. м деформацій та пошкоджень, роботи з ліквідації ямковості проходили на автодорогах Н-01 Київ-Знам’янка, Н-02 /М-06/-Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка та Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук».

Сміла.ua
06.06.2018 10:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter