Одарич: гроші за готель "Черкаси" спрямуємо на нові тролейбуси та дороги

Одарич: гроші за готель "Черкаси" спрямуємо на нові тролейбуси та дороги За інформацією Черкаського МВК, кошти від продажу готелю «Черкаси» міська влада Черкас спрямує на ремонт доріг та оновлення рухомого складу тролейбусного парку міста.
– Я задоволений тим, що ми продали цей об’єкт, адже це абсолютно не сфера відання міста – займатися готелями, – наголошує Сергій Одарич. – І зрозуміло, що ми б ніколи не знайшли інвестицій на будівництво чотиризіркового готелю. Ми жодної копійки не вкладали у цю будівлю, адже це має бути сфера відповідальності бізнесу.
Міський голова сподівався, що на торгах конкуруватимуть чотири –п’ять учасників. Адже інтерес до аукціону був достатньо високим. Однак учасників стримав розмір грошового внеску на участь в аукціоні, котрий складав понад 1 мільйон 200 тисяч гривень.
– З приводу продажу я консультувався з різними експертами і мені пророкували, що місто продасть готель не більше як за 10 – 12 мільйонів. Але мерія все одно поставила вищу ціну і в результаті ще й змогла отримати більше. Гроші спрямуємо на ремонт черкаських автошляхів та на купівлю нових тролейбусів.
Нагадаємо, готель продали за 14 149 080 гривень, котрі протягом місяця надійдуть у бюджет розвитку міста.
15.05.2012 09:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter