Віктор Тимошенко: І працівники «Беркута», і Тулуб будуть відповідати за розстріл на дамбі

Віктор Тимошенко: І працівники «Беркута», і Тулуб будуть відповідати за розстріл на дамбіПрес-служба народного депутата Віктора Тимошенка оприлюднила заяву народного депутата щодо вчорашнього збройного нападу «Беркуту» на беззбройних черкащан на в'їзді на дамбу через Кременчуцьке водосховище:
«Учора ввечері, в той час коли Верховна Рада намагалася припинити збройне протистояння в країні, в Черкасах відбулися шокуючи події. Кілька автобусів з озброєним вогнепальною зброєю «Беркутом» на в'їзді на дамбу через Кременчуцьке водосховище, що на трасі «Черкаси-Золотоноша-Київ», напали на блок-пост, який встановили беззбройні жителі Черкащини. «Беркут» обстріляв людей, а потім стріляв у спини тим, що втікали, є постраждалі.

Попереджаю усіх правоохоронців і представників владних структур: негайно зупиніться, жоден із вас не уникне покарання за злочинні дії! Працівники «Беркута», що стріляли в беззбройних людей, обов’язково постануть перед судом!

Не маю жодного сумніву, що це злодіяння відбулося за прямою вказівкою Голова ОДА Тулуба.

Тулуб, у якого сьогодні руки в крові і який обов’язково відповість і за розстріл на дамбі, і за провокацію із захопленням ОДА, і за незаконні рішення судів щодо затриманих активістів, і за створений ним загін бандитів-тітушок - «тулубюгенд», буде намагатися сховатися у своїх закордонних помістях, за інформацією ЗМІ він уже покинув Черкащину.

Вам, правоохоронцям і представникам влади, тікати нікуди. Вам жити на Черкащині і дивитися в очі черкащанам. А тому, правоохоронці - не повинні виконувати злочинних наказів, суди – не повинні приймати неправосудних рішень, прокуратура повинна негайно відкрити кримінальну справу проти працівників «Беркуту», винних у розстрілі беззбройних людей на черкаській дамбі, і всі вони повинні постати перед судом».
21.02.2014 11:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter