• 0

Бути красивою, елегантною і сексуальною – легко!

У всьому світі не знайдеться жодної дівчини, яка б не хотіла виглядати приголомшливо, взяти участь у конкурсі краси, якщо не світового, то принаймні містечкового рівня. Щоб потім усім можна було казати, так, це я Міс Черкащина 2013.
Природно, що у кожної дівчини свої поняття краси. Також, як і у кожного чоловіка буде свій показник того, красива дівчина чи ні. Єдиний факт, який стає модним сьогодні - це менша витрата косметики, адже жінки не повинні приховувати свою натуральну красу, а увага чоловіків можна залучити і аксесуарами, і власним шармом і власним позитивом.
Чи не кожна дівчина мріє подобатись оточуючим, бути красивою і привабливою. Але що ж таке справжня краса жінки, і як домогтися бажаного результату?
Напевно, часто багато з нас чули від своїх батьків, або старших людей, що всі молоді красиві, оскільки молодість і є краса. Дійсно, в юному віці бути красивою не так вже і складно, і зусиль для цього потрібно мінімум. Краса дівчини в її шкірі, яка ще молода і пружна, волосся теж ще не зіпсовані важким життям і частими фарбуваннями, до яких доводиться вдаватися, щоб приховати сивину. Фігура теж досить приваблива, нічого не висить, а надлишки ваги легко регулюються в юному віці. А щоб, краса ця не надто швидко випарувалася, починати стежити за нею потрібно вже в молодості.
Хтось думає, що красивою можна стати, просто навчившись стильно і модно одягатися. А хтось вважає, що справа в красивому і ефектному макіяжі. Це все, звичайно, може прикрасити будь-яку жінку, але є ще один момент. Можливо, також, що краса залежить здорового зовнішнього вигляду. Однак краса – це комплекс подібних факторів: важливо стежити за своїм здоров'ям і фігурою, вести здоровий спосіб життя й водночас треба вміти грамотно добирати собі одяг, який зможе якнайкраще презентувати Вас у потрібному ракурсі.
Проте варто пам’ятати, що приголомшливий макіяж, розкішна стильна зачіска, і красивий модний наряд не принесуть бажаного результату. Найважливіший фактор на шляху до краси – це впевненість! Якщо ви впевнені в собі і випромінюєте цю свою впевненість, то ви будете чарівні і в простенькому платтячку, і без відповідного макіяжу. А якщо до нового способу ви підберете стильне вбрання, макіяж і зачіску, то будете просто ідеальні. І найголовніше в цьому - визначити правильну послідовність: спочатку впевненість у собі, а вже потім стильний одяг.
Багатьох дівчат природа нагородила прекрасними зовнішніми даними, але проте ж при відсутності впевненості в собі вони нікому не здаються привабливими, тому що дуже стримані і затиснуті. І навпаки: багато дівчат, позбавлені цих дарів природи, але вміють себе подати, завжди зачаровували і вражали своїх колег чоловіків, а жінки ними захоплювалися або ж заздрили.
Дівчата, які вміють себе вдало подати, їхні манери настільки захоплюють, що це примушує громадськість вважати їх чарівними і зводити в ранг еталонів краси. Треба йти по життю впевнено, красиво і легко. Треба навчитися бути зібраною і гарною, привабливою і впевненою і не забувати частіше посміхатися. Адже ніщо не може так прикрасити жінку, як щира, яскрава посмішка. Така посмішка завжди прикрашє зовнішність людини, завжди притягує оточуючих. З людиною, що посміхається, завжди приємніше і легше спілкуватися. Але, крім посмішки, представниці прекрасної статі повинні бути позитивними й життєрадісними. Позитивні і безжурні панянки завжди притягували до себе увагу оточуючих. Завжди хочеться спілкуватися з такими людьми, бути поруч з ними - вони заряджають позитивною енергією та гарним настроєм. І, як результат, ви станете більш привабливими для оточуючих вас людей. І найголовніше - ви матимете змогу досягти того, про що мріяли так довго. Ви будете красиві і привабливі!
Автор Алла Мороз
19.05.2013 13:31
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter