• 0

Переваги душової кабіни при облаштуванні ванної кімнати

Сучасна людина має високі вимоги до того, як має бути облаштовано її помешкання. Одним з найважливіших питань є зручне й сучасне облаштування ванної кімнати. Воно має бути водночас і естетичним, і функціональним.

Основний тренд сучасних ванних кімнат – мінімум меблів, багато простору та якісна й сучасна сантехніка. Важливо також, як вам вдасться змонтувати душову кабіну. Насправді, ідей на цю тему дуже багато, і практично кожен охочий може підібрати для себе прийнятний, модерний і сучасний варіант.

Виникає резонне запитання: чому саме сьогодні душові кабіни виявилися в пріоритеті, потіснивши з переліку найпопулярніших дизайнерських рішень з облаштування ванної кімнати, власне, - ту ж ванну?
Переваги душової кабіни при облаштуванні ванної кімнати

Перша причина – в функціональності. Адже душова кабіна не займає багато місця, зовні має акуратний вигляд. Завдяки їй ванна кімната стає сучасною й функціональною.

Якщо ви приймаєте душ, то як би ви не розмахували руками й не рухалися, вода не розлітатиметься по ванній кімнаті. Отже, ви уникнете побутових незручностей і необхідності прибирати у ванній кімнаті після кожного душового «сеансу».

Надзвичайно важливим є й гігієнічний аспект. І скло, і пластик дуже легко привести до норми, помивши й продезінфікувавши.

Варто наголосити на тому, що душові кабіни можна виготовляти під замовлення. Тому душову кабіну можна виготовити під конкретні розміри. При цьому замовити саме ті елементи, які ви вважаєте за необхідне. Зокрема, оптимальні за довжиною шланги, змішувачі, тримачі тощо.

Розміщення душової кабіни у ванній кімнаті – доволі практичне рішення. За умови належного догляду душова кабіна служитиме вам довго. І при цьому зовсім не втрачатиме ані в зовнішньому естетичному вигляді, ані в функціональності. Бо хромований метал, наприклад, - не піддається корозії. Стекло або пластик здатні витримувати будь-які ненавмисні удари. А спеціальні елементи, якими оснащений механізм зсування-розсування дверей на душовій кабінці, легко витримає експлуатацію в щоденному режимі.

Ну і надзвичайно важливо, що душові кабіни можна придбати за достатньо демократичними цінами. І це не згадуючи, що один сеанс душу економить воду в середньому в 5 разів, коли порівняти з тією ж ванною.

Сучасна душова кабіна у вашій ванній кімнаті надзвичайно осучаснює увесь інтер’єр, візуально допомагає створенню більшого простору. Завдяки правильному зонуванню кожен прийом душу для вас стане приємним і необтяжливим.

Усе необхідне для оснащення ванної кімнати можна придбати в магазинах всеукраїнської мережі оздоблювальних матеріалів Лео Кераміка. І в магазинах мережі, і в Інтернет-магазинах представлено широкий асортимент товарів для високоякісного ремонту. Зокрема, можна придбати сантехніку й керамічну плитку, вхідні та міжкімнатні двері, шпалери, системи освітлення, паркетну дошку та ламінат, поліуретанові вироби.
03.12.2022 17:34
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter