• 0

На що слід звернути увагу, обираючи пилосос

На що слід звернути увагу, обираючи пилососМи всі прагнемо побутового комфорту у власній оселі. Тому придбання сучасного пилососу – не забаганка, а необхідність. Добре, що виробники майже щороку дивують споживачів чудовими новинками, тому завжди є можливість придбати сучасний пилосос бош, який стане надійним помічником у побуті.

Слід відзначити, що в останні роки виробники почали наповнювати ринок новими розробками пилососів, що спеціалізуються на виконанні різних завдань.

Так, усі такі розробки продовжують традиційно називатися пилососами, хоча по факту вони здатні виконувати зовсім різні види робіт. Наприклад, є цілий клас моделей, які спеціалізуються на професійному прибиранні великих площ або великих приміщень. Інші моделі краще використовувати для наведення ладу в квартирі або будинку. Ще одна категорія пилососів використовується на швидкому прибиранні невеликих площ.

На що ж слід звертати увагу, вибираючи пилосос?

Візьмемо традиційний пилосос, головне завдання кого – прибирання квартири чи будинку від пилу. Власне, в сучасному варіанті класичний пилосос здатен робити і якісне вологе прибирання. Для збирання пилу в таких моделях можуть використовуватися мішок, контейнер або аквафільтр. Типове поле діяльності для таких пилососів прибирання квартири чи будинку, догляд за меблями.

Купляючи пилосос для квартири, слід звертати увагу на кілька важливих параметрів. Зокрема:
На що слід звернути увагу, обираючи пилосос

- на габарити, здатність до маневрування на обмеженій площі та на розмір;

- на обсяг збирача пилу;

- на наявну систему збирання пилу;

- на потужність;

- на систему фільтрації;

- чи може проводити вологе прибирання;

- який має рівень шуму;

- на наявність додаткових аксесуарів.

Багатьох покупців турбують оптимальні розміри пилососу для власного житла. Підсвідомо здається, що чим більше буде пилосос, тим якісніше він буде працювати. Проте фахівці вважають, що це не завжди так. Орієнтуйтеся на власні сили. Спробуйте – чи зможете ви з легкістю поратися з обраною моделлю? Чи комфортно вам буде з таким пилососом працювати на паркеті, килимі, на інших підлогах, які є у вашій оселі? Для задовільної відповіді на всі ці питання бажано ще й ознайомитися з інструкцією, де розробник обов’язково вказує на те, до якого види прибирання тяжіє модель.

Варто також розібратися з обсягом збирача пилу в пилососі. Чим менше його обсяг, тим частіше вам доведеться відволікатися на те, щоб викидати звідти пил та займатися його очищенням.
30.11.2022 17:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter