• 0

Аграрне виробництво: як компанії Egritech вдалося успішно перевезти виготовлення сільгосптехніки до Львова

Війна в Україні зачепила кожного, в тому числі й весь бізнес. Сьогодні, щоб не втратити власну працю, побудовану роками, українські компанії мають передислокуватися, переоснастити процеси та відкрити інші ринки на заході України. Чимало проблем випало і на частку потужного підприємства «Egritech», що виготовляє зерновози, напівпричепи( https://egritech.org/uk/polupricep-samosvali-uk/) для транспортування зерна, бункери-навантажувачі. На цю мить компанію «Egritech» вважають однією з найновітніших та технічно просунутих компаній серед тих, які представлені на українському аграрному ринку. 

З початком повномасштабної війни не один раз було поставлене питання про те, як буде працювати завод далі, адже збройна агресія виключила можливості зробити це повноцінно. Після того, як російські військові наблизились до м. Прилуки (Чернігівська область), поблизу якого розташовується підприємство, керівники прийняли рішення зупинити роботу компанії та перевезти частку обладнання для вироблення аграрної техніки на західні землі України. Це було дуже нелегким рішенням для керівництва, але не можна було наражати на небезпеку компанію та робочі місця співробітників. Всупереч всім труднощам, український завод з виробництва сільськогосподарської техніки «Egritech» вирішив перевезти свою діяльність у Львівську область, і це вийшло успішно. На момент передислокації було перенаправлено велику чисельність вагонів зі спорядженням, а саме понад 40%, що дозволило працювати далі й займатися оперативно виробництвом сільгосптехніки.  

637e076e9b8cb.png

У Львові компанія за досить короткий термін змогла знайти підходяще приміщення і якнайшвидше відновила виробництво з нуля та надала багато нових робочих місць, які зайняли львів’яни та переселенці з інших областях. 

Рішення про реолокацію підприємства було прийнято своєчасно, тому компанії вдалося зберегти: виробничі потужності, робочі місця, технології, колосальний досвід, довірливі стосунки з клієнтами та був налагоджений ринок збуту. У Львівській області «Egritech» вже встигла виготовити велику кількість якісних та сучасних одиниць агротехніки. 

Попри складну внутрішню ситуацію, виробництво не здається, воно динамічно розвивається і має намір зовсім скоро навертати втрачене та збагатити виробничі потужності з випуску сільгосптехніки. 

Таким чином, українські компанії у яких під час бойових дій міг постраждати власний фонд сільськогосподарської техніки, вже можуть поновити його технікою «Egritech». 

25.11.2022 17:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter