• 0

Чим здивують мобільні технології найближчим часом

Створити успішний бізнес у сучасних умовах неможливо без уважного відстежування за розвитком сучасних мобільних технологій. Необхідно спостерігати й аналізувати як використання нових розробок, так і новинки від конкурентів.

Сьогодні бізнес бере активну участь у впровадженні в повсякденне життя мобільних технологій. Особливо це стосується компаній, які мають мобільні версії свого сайту так і мобільні додатки. Чи є ви розробником мобільних додатків, або ви – власник невеличкого ресторану – вам неодмінно слід бути в курсі всіх мобільних трендів.

Сьогодні неухильно зростає популярність додатків, що дають Android можливість миттєвого запуску. У контексті цього слід згадати про Android Instant Apps, яке можна завантажити в магазині Google Play.

Йдеться про нативні програми, які не потрібно скачувати, бо вони миттєво запускаються. Така технологія тепер може стати в пригоді будь-яким розробникам. Не важливо – чи ви активний розробник Android, чи тільки робите перші кроки в цьому напрямку – ви все одно маєте можливість прямого доступу до подібних розробок.

Слід особливо наголосити, що миттєві програми для Android можна сміливо вважати революційними. При чому як для звичайних користувачів, так і для розробників. Адже відтепер будь-який користувач має можливість запустити програму, а після цього, не завантажуючи, перевірити її можливості в тестовому режимі.

Поки що подібна можливість доступна виключно для приладів Android.

У цьому відношенні українцям слід звернути увагу на розробки команди фахівців NIXSolutions. NIX займається Android-розробкою – в широкому сенсі. Зокрема, розробкою додатків для Андроід.

Спеціалісти прогнозують, що вже наступного 2023 року ми всі матимемо можливість бачити зростаючі можливості штучного інтелекту в сучасних мобільних технологіях. Особливо коли йдеться про мобільну індустрію.

На цьому етапі ми всі спостерігатимемо за тим, як за допомогою мобільни додатків та відповідного програмного забезпечення можна буде користуватися функцією розпізнавання голосу. Штучний інтелект різко підвищить можливість ефективного спілкування та порозуміння з користувачами. Функція розпізнавання голосу значно підвищить якість гучного зв’язку. А безпосередньо штучний інтелект зробить значно доступніше чимало мобільних додатків для звичайних користувачів і для розробників.

Вже дуже скоро штучний інтелект зробить набагато досконалішим переклад з однією мови на іншу за допомогою функції розпізнавання голосу.
10.08.2022 14:18
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter