• 0

Затіняюча сітка від "Техпром": надійно, якісно, недорого.

Затіняюча сітка від "Техпром": надійно, якісно, недорого.


Сітка фасадна слугує для укриття фасадів будівель і будівельних лісів під час ремонтно-будівельних робіт, необхідна для забезпечення безпеки на робочих об'єктах під час падіння інструменту та інвентарю з робочої зони, так само утримування пилу, який може розлетітися по навколишній місцевості.


Застосування та плюси сітки, що затіняє


Створюючи м'яке, розсіяне світло, сітка, що затіняє, захищає рослини, тварин або людей від ультрафіолету, запобігає перегріву. Крім цього, вона є захистом і від деяких погодних явищ, наприклад, від граду. Подробнее..


Переваги сонцезахисної сітки також:


У рівномірному розподілі сонячного світла, що призводить до одночасного дозрівання плодів.Легке регулювання кількості світла - достатньо прибрати сітку на потрібній території в похмуру погоду, дощ. Також за наявності плівкової теплиці можна просто розкладати її зверху для створення тіні, захисту від граду та вітру.


Можливості не зводити капітальних конструкцій — сітка на тимчасовому каркасі, розташована над посадками, чудово функціонує. Захистіть не тільки від сонця та несприятливих погодних явищ, а й від охочих поласувати врожаєм птахів, багатьох комах.


Невимогливості до догляду — навіть якщо сітка використовується весь рік (наприклад, на теплиці), за нею не потрібно спеціально доглядати. Довговічність. Сітка, що затіняє, створюється з міцного поліетилену, може використовуватися багаторазово. Також при пошкодженні постраждалу ділянку легко відновити.


Стійкості до перепадів температур і вологи, біологічного впливу, несхильності до гниття. Простота зберігання, транспортування та використання. Легка сітка компактно складається, легко ріжеться, дозволяючи підігнати до оптимальних розмірів, розділити на кілька частин.


Сонцезахисна мережа застосовується не тільки на городах, у садах і теплицях — з її допомогою можна захистити від перегрівання вольєри тварин та пташники, затінити дитячий майданчик, альтанку, зробити недорогий навіс над автомобілем. Також великою популярністю користуються щільні варіанти, що практично не пропускають сонячні промені (90-95%), вони добре маскують стіни будівлі під час ремонту, можуть замінити паркан або доповнити його. Також із такої сітки часто виготовляють пляжні навіси, захист від сонця у вуличних кафе та ін.


В Україні будь-які види якісної сітки, що затіняє, можна купити у компанії-виробника “Техпром”. Вартість всієї продукції, що виготовляється на підприємстві, нижча від середньоринкової, оскільки відсутні посередники.

Усі вироби сертифіковані, мають гарантійний термін 12 місяців.

09.11.2021 12:38
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter