• 0

Чи потрібно вміти хлопчикові стріляти?

Як може здатися на перший погляд - це питання досить і простий і відповідь на нього очевидна. Але якщо подивитися за це питання трохи далі, то відповідь вже не здається таким очевидним і однозначним. Давайте подумає чому хлопчикові варто вміти стріли зі зброї. Варто вміти це робити потрібно виходячи з того що у нас, в країнах колишнього СНД, кожна людина чоловічої статі є военнообязаним і так чи інакше йому належить пройти військову підготовку, будь то військова кафедра або служба в армії. Багато звичайно зволіють військову кафедру, хоча суті питання це не стосується. Так от як не крути, а стріляти хлопчика не просто навчать, а ще й змусять навіть якщо він не хоче. Хоча цей аспект залишається не зрозумілим, от якщо не хоче людина стріляти зі зброї і мати військову підготовку, чи не порушує держава його конституційні права і не ущемляє його як людину на право сводобно мислити і вибирати? Але і це знову ж таки не стосується суті питання. Виходить що всерівно, хоче того чи ні, а кожен хлопчик, чоловік у своєму житті хоч раз так буде стріляти зі справжньої бойової зброї.

Але за великим рахунком кожен хлопчисько в дитинстві грається з пістолетами і автоматами, хоч вони і іграшкові але це свідчить про те що закладено в генах, що є такий гормон тестостерон, як його ще називають - гормон війни. Саме цей гормон і відіграє вирішальну роль в історії людства, адже якби не він, то може бути і не було б війни на землі? Ви часьл бачили озброєних жінок, напевно тільки в кінофільмах. У жінок отсутсвует цей гормон і якби вони управляли світом, тобто на посаді глав держав було б жеещіни, то швидше за все будь-які конфлікти вирішувалися б мирним шляхом. Можна припустити що теж саме було б і якщо б у чоловіків був відсутній тестостерон.

Ось що виходить що чоловік спочатку, за своєю генетикою схильний до зброї і війні. Значить йому всерівно хочеться вміти стріляти з будь-якої зброї. Але ж зброя - це Інструмети війни і якщо воно є, значить рано чи пізно буде використовуватися далеко не в мирних цілях. Ось чому виникає таке питання. Адже є країни які відмовилися від зброї і армії як такої. Ну не хочуть люди воювати, хіба це чи не добре? Може бути якби всі надійшли також те й світ став би добрішим?.. Але такі питання виникають коли людина дорослішає і починає мислити самостійно, а не розумом інших, тоді і кожен для себе особисто може вирішити і дати відповідь на питання як він відноситься до зброї. А тим часом будь-який бажаючий, хто ще не визначився і не прийняв остаточного рішення може постріляти з будь-якого виду зброї граючи в ігри стрілялки онлайн. Стріляти можна як з лука, так і з дитячої рогатки. Дія ігор відбувається як у воєнний час так і в полне собі мирне, коли з різноманітної зброї стріляють в тирі, ці ігри так і називаються ігри стрільба в тирі. Миру вам!

14.03.2013 15:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter