• 0

Якісний матрац - запорука ранкової посмішки

Ранок добрим не буває. Кава, холодний душ, енергійна зарядка ... як і раніше хочеться спати? Природно, адже ви боретеся з наслідками, а необхідно лікувати причину, яка цілком може полягати в незручному матраці!

Дуже мало людей, хто сповнений сил і життєвої енергії з ранку. Як правило, більшість з нас страждає хронічним недосипанням, ми не відпочиваємо належним чином під час нічного сну. І якщо причина недосипання — жорсткий графік або відсутність самодисципліни, то відсутність правильного, повноцінного сну і відпочинку вночі часто викликано незручним матрацом.

Якщо ви хочете щоранку зустрічати бадьоро - купіть хороший ортопедичний матрац і буквально через кілька днів і ночей ви відчуєте величезну різницю. Так-так, все дуже просто, фахівцями мережі магазинів матраців Матролюкс у Львові перевірено: покупка якісного ортопедичного матраца поверне вам бадьорість і відмінне самопочуття, а також допоможе заощадити на каві. Куплені у нас матраци створені спеціально для зустрічі з добрим і бадьорим ранком!

Спальна кімната: погляд зсередини



Давайте подивимося на вашу спальню: красиві дзеркала, зручні тумбочки, покривало в тон шторам і натуральна постільна білизна. А що під ним? Ви купили перший - ліпший недорогий матрац або отримали в подарунок разом з ліжком? Але ж наш комфортний нічний відпочинок залежить саме від того, наскільки зручно вам спати, від того, наскільки характеристики спального місця підходять саме для Вас!

Так, модний дизайн спальні, дзеркала і світильники будуть створювати затишок і радувати своєю красою, але хребет перестане турбувати, тільки якщо купити якісне і відповідне вам по жорсткості ліжко. Адже, на жаль, красиві шовкові покривала і гарний дизайн ліжка не можуть забезпечити вашій спині гідного відпочинку, це завдання, у всіх сенсах, лягає виключно на матраци, які повинні бути, перш за все, зручними.

Тільки хороший ортопедичний матрац сприяє комфортному відпочинку і сну. Він підлаштовується під анатомічні особливості людини, адаптується під навантаження, що надається певними ділянками тіла, і рівномірно розподіляє її. Таким чином, м'язовий каркас максимально розслабляється. З упевненістю можна сказати, що якісне спальне місце є хорошою профілактикою сколіозів, викривлень та інших проблем зі здоров'ям спини, спровокованих тривалим неправильним положенням хребта.

В здоровому тілі …



Відсутність сил, бадьорості, хронічна втома з самого ранку — ось перші ознаки порушення кровообігу під час нічного сну. Це спровоковано неправильним положенням спини і шиї і сном на незручних ліжку і подушці. Крім того, якщо людина незручно спить, він не відпочиває, а значить, можуть з'явитися головні болі, м'язова перевтома, слабкість, відчуття тяжкості в спині, шиї, передпліччях... наслідків неправильного сну безліч, а причина в основному одна, і виправити її можна, облаштувавши гарне місце для сну.

Здоровий сон на хорошому ліжку



Як же визначити, який матрац хороший, а який — ні? В такому випадку, слід довіряти своїм особистим відчуттям: який з них буде зручніше конкретно для вас. Деякі люди звикли спати на жорсткому, інші люблять м'які ліжка і не можуть добре виспатися на твердому.

Якщо у вас немає впевненості, яку модель купити: жорстку або м'яку, ви можете вибрати для себе комбіновані варіанти виробів. В цьому випадку, одна сторона буде більш жорстка, а інша — м'яка. Ви можете поекспериментувати, просто перевертаючи матрац з одного боку на іншу.

Багато відвідувачів наших магазинів, зробивши покупку, дивуються, як вони раніше не помічали, наскільки незручним і не комфортним був їх сон. Будь-яка людина відчуває зміни дуже швидко. Поступово будуть забуватися, здавалося б, хронічні болі в спині і в шиї, непрохідне відчуття втоми зникає без сліду. А головне, ви будете сповнені бадьорості і сил з самого ранку. Здоровий сон і комфортний відпочинок — ось запорука вашого здоров'я.

Ми запрошуємо Вас відвідати наш магазин і переконатися самим - ранок буває не просто добрим, воно буває бадьорим і щасливим!

Кажуть здоров'я неможливо купити, але його не важко знайти, зробивши покупку якісного ліжка з хорошим матрацом в мережі магазинів матраців "Матролюкс Львів"!
12.07.2021 16:36
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter