• 0

Сервіс квітів з доставкою – запорука щасливих романтичних відносин

Не можна уявити кохання, романтичні відносини, побачення, свято закоханих без чарівних, ніжних букетів. Мова бутонів допоможе зізнатися в коханні, запросити на перше побачення, висловити сум в розлуці, радість повернення до коханої людини. Сподівання щасливого продовження відносин буде прикрашене оригінальними сюрпризами, які кур'єри сервісу конфіденційного вручення подарують коханій дівчині чи дружині, хлопцю чи чоловіку. Вручити квіти з доставкою по Черкасах недорого можна через кожний Інтернет-магазин. Чоловіки та жінки, які за різних причин не можуть відкрити свої прихильні почуття, вагаються зробити перший крок назустріч любові завжди знайдуть розуміння, щире бажання допомогти.


Призначення послуги анонімного вручення


Послуга конфіденційного замовлення букетів є невід'ємною частиною сервісного комплексу інтернет-магазинів. Характерною ознакою послуги є повна анонімність користувача. Оформлюючи заявку перш за все необхідно позначити заявку як конфіденційне. Це значить, що в заявці не зазначається прізвище, ім'я та по батькові користувача, його адресу, номери телефонів та електронні адреси. Анонімність настільки глибока, що працівники інтернет-магазину, кур'єри не знають замовника в Черкасах та його вихідні дані.


Одночасно анонімність доставки подарункових букетів не впливає на статус надходження та прослідкувати його шлях до отримувача квітів можна за номером замовлення, який повідомляєтеся зручним способом. Єдиною умовою є повна інформація про отримувача (прізвище та ім'я, адреса проживання або роботи куди необхідно привезти сюрприз. Клієнт повинен мати інформацію про отримувача. Неповні чи несправжні імена, тимчасові адреси та місця роботи можуть ускладнити або унеможливити привезення в Черкасах. Ця умова діє для замовлень в інші міста та країни.


Що необхідно знати про цю послугу?


Що ж, замовити подарунки на сайті Flori1.com у вигляді квітів коханій людині можна цілодобово на сайті закладу. Термін виконання залежить від бажання та можливостей клієнтів. Це можуть бути години, дні, місяці та навіть роки. Найменший термін по Черкасах становить декілька годин.


Коштувати це може не дешево. Ціна складається з вартості бутонів, оформлення букету і безпосередньо самої доставки. Оплата здійснюється на безготівковий рахунок магазину.


Це сучасний сервіс, який допоможе людині в щасливому особистому житті.

09.07.2021 09:03
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter