• 0

Рецепт піци з ковбасками пепероні й чорізо

Піца – це смачна страва, яку можна вживати на сніданок, обід і вечерю. Головне збалансувати раціон і вибирати відповідні інгредієнти. Це можливо не тільки тоді, коли ви готуєте самостійно. Наприклад, доставка піци Хмельницький пропонує переглянути на сайті енергетичну цінність страви й за бажання вибрати додатки. Це дуже зручно, якщо ви відповідально ставитеся до харчування. Коли маєте час і бажання, можна спробувати приготувати піцу й самостійно.


Як приготувати піцу?


Не обов’язково точно дотримуватися порад: можна зробити власну основу для піци, соус і топінг. За цим рецептом ви приготуєте тонке тісто з домашнім соусом для піци, заправлену ​​моцарелою, пепероні, салямі та чорізо з посипанням орегано. Його легко варіювати, додаючи халапеньо, гриби та цибулю. Спробуйте використати власні улюблені начинки, та будьте обережні, щоб не «перевантажити» страву. Свіжі дріжджі для тіста можна придбати в більшості супермаркетів, що мають пекарню. Та ви можете просто насолодитися відпочинком, поки доставка піци привезе вам замовлення всього за 29 хвилин.


Інгредієнти




  • 225 г звичайного борошна




  • 13 г свіжих дріжджів, розчинених у невеликій кількості теплої води




  • 1/2 чайної ложки солі




  • 100 мл гарячої води




  • 2 щіпки сушеної материнки




  • скибочки пепероні




  • скибочки чорізо




  • скибочки салямі




  • 2 кульки моцарели в розсолі




Просійте борошно на робочу поверхню. У центрі зробіть «колодязь» і додайте дріжджі, а потім сіль. Тут потрібно працювати швидко, оскільки водяниста суміш із дріжджів почне просочуватися. Добре перемішайте і повільно й потроху додайте води. Ретельно вимішуйте, поки не вийде еластичне тісто, яке буде доволі легким. Розділіть його на половину та сформуйте у дві кульки. Покладіть на присипану борошном тарілку. Нещільно накрийте чистим рушником і поставте в тепле місце, поки тісто не підніметься (приблизно на 1 годину). Це може бути шафа, яка провітрюється.


Розігрійте духовку до максимального значення. На присипаній борошном поверхні розкачайте кожну кульку якомога тонше. Не хвилюйтеся, якщо вийде не ідеально круглий корж. Покладіть основу на посипану борошном тацю. Розкладіть на тісто приблизно пів ложки томатного соусу. Додайте 1 кульку моцарели, відціджену та нарізану приблизно на 6 скибочок, шматочки м’яса та посипте орегано. Випікайте в духовці до золотистого кольору близько 12 хвилин.


Нижче пропонуємо рецепт соусу, та його бажано зробити за 24 години до приготування піци. Якщо вибрати готовий соус, загалом потрібно виділити приблизно півтори години на приготування. Доставка https://lapiec-pizza.km.ua/ привезе піцу втричі швидше, також ви можете замовити салати й напої.


Італійський соус для піци


Смачний і простий томатний соус, який використовується як основа для домашньої піци. Він також чудово поєднується з приготованими курячими шматочками. Варто робити його наперед (мінімум за 24 години до приготування основної страви).


Інгредієнти:




  • оливкова олія Extra virgin




  • 2 цибулі шалот, дрібно нарізані




  • 1 зубчик часнику, подрібнений




  • 1 подрібнений помідор




  • 1 чайна ложка сушеної материнки




  • 1 чайна ложка томатного пюре




У каструлі розігрійте олію. Додайте цибулю шалот і тушкуйте 5 хвилин. Додайте часник і перемішуйте разом ще хвилину. Додайте решту інгредієнтів. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні протягом 90 хвилин або поки соус не загусне. Остудіть, а потім поставте до холодильника, поки він не буде готовий до використання (орієнтовно 24 години). Успіхів!

01.07.2021 08:48
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter