• 0

Що подивитися в Луцьку

Обласний центр Волинської області Луцьк має повне право вважатися архітектурною пам`яткою не лише України, але і Європи.

У тому, як спроектовано міські вулиці, як зведено будинки (особливо у центральній частині міста), можна побачити елементи культур одразу кількох європейських народів.

Порівняно невеликий обласний центр містить значну кількість історичних і культурних пам`яток. Зокрема, це Покровська православна церква, католицький собор Петра і Павла, єврейська синагога, караїмська кенаса, протестантська кірха.

Гості Луцька залюбки відвідують найвідомішу історичну пам`ятку Луцька - замок Любарта. Замок розташований практично в самісінькому центрі міста. В Україні залишилося дуже мало споруд, зведених в готичному стилі. У замку Любарта – три вежі. Всередині замку розмістився зразок класичного візантійського стилю – кафедральний собор Іоана Богослова.

Також туристи можуть відвідати Єзуітський колегіум, кафедральний собор святої Трійці, будинок із химерами, Волинський художній музей. Окрасою міста є мальовнича річка Стир.

Щоб отримати від краси Луцька справжнє задоволення, слід зазделегідь потурбуватися про те, де зупинитися і місті на перепочинок. Останнім часом значної популярності набуває подобове зняття квартири. Не кожен погодиться викладати кругленьку суму за комфортабельний готель. Рівень комфорту в орендованій квартирі майже той самий, а грошей доведеться викласти на порядок меньше.

Зняти квартири в Луцьку подобово – це правильне рішення для студентів, які вирішили провести в місті так званий тур вихідного дня. Також зняти квартиру подобово в Луцьку вигідно для батьків, які мандрують з малолітніми дітьми. Зручну одно- або двокімнатну квартиру можна легко знайти за суму від 100 до 200 гривень (це в два з половиною – три рази дешевше, ніж у готелі). Усі зручності у вигляді гарячої води та пральної машини з сушаркою під рукою. Ще й виходить, що для сім`ї з дітьми квартира в Луцьку подобово – це навіть зручніше, ніж номер у готелі.

Так само переваги оренди квартири відчують пенсіонери, що зібрали провідати старих друзів або згадати навчання в столиці мальовничої Волині.

Сьогодні в Інтернеті процес пошуку й подобового бронювання квартир простий і зручний. Квартири можна оьбрати в будь-якому районі із будь-якою інфраструктурою. Пошук квартири подобово в Інтернеті можна вести напряму з власником житла без посередників. Угода заключається напряму, без сумнівних посередників.
02.10.2014 11:34
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter