У Смілі з третьої спроби таки провели чергову сесію міської ради

Два дні міські депутати не могли зібратись на 103-ю сесію міської ради, і ось, нарешті, вчора, із третьої спроби, вдалося зібрати у залі 21 обранця, щоб таки провести засідання.
У Смілі з третьої спроби таки провели чергову сесію міської ради

Спершу депутати отримали наганяй від секретаря міської ради Віктора Федоренка за відсутність дисципліни та ігнорування депутатської роботи. Потім розглянули і проголосували 7 питань порядку денного. На сесії були ухвалені рішення щодо затвердження технічної документації з нормативів грошової оцінки земель міста, внесені зміни до рішення "Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства "ВодГео" на 2019 рік у вигляді внесків до статутного капіталу", затверджено статути КП "ВодГео" та КП "Смілакомунтеплоенерго", передано транспортний засіб КП "ВодГео" в оренду відділу культури.
На завершення сесії депутати прийняли рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2019 рік.

Депутати вкотре обговорювали скрутну ситуацію, у якій опинилося КП «ВодГео». На сесії, а раніше на виконкомі, озвучили винного у банкрутстві водоканалу. На думку нинішньої влади, занепад підприємства почався під час головування Олексія Цибка.

На сесії також були присутні деякі кандидати у народні депутати від нашого округу, були палкі промови, критика нинішнього сумного становища, у якому опинилося місто. Але конструктивних шляхів виходу озвучено не було.

Сміла.ua
12.07.2019 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter