• 0

Про переваги косметики Embryolisse

Сьогодні кожному з нас доступна якісна косметика. Будь-хто охочий має можливість обрати для себе саме ту лінійку косметичних товарів, яка йому до снаги. І не лише за якістю товару, але й за вартістю.

У світі сьогодні чимало брендів випускають на ринок комплексну продукцію, що допомагає користувачеві вирішити проблеми догляду за шкірою, волоссям тощо. Широку популярність набула косметика Embryolisse. Косметика ембріоліс доволі ефективно працює на вирішення чи одного з найголовніших завдань в житті кожної жінки – забезпечує якість шкіри. У лінійці косметики Embryolisse випускаються засоби для харчування та зволоження шкіри, освітлення пігментних плям, розгладжування зморшок та ін.

Жінки в усі часи прагнули мати ідеальну або хоча б наближену до ідеальної шкіру. У гонитві за цим результатом вдаються до різних, іноді чудернацьких прийомів та комбінацій. Вдаються до міксу з відомих косметичних засобів та народних рецептів. Однак при цьому помітних результатів досягнути вдається далеко не завжди. Цьому сприяють шкідливі домішки, які можна зустріти в чималій кількості косметичних препаратів – парабени, фосфати тощо. Вони ще більше прискорюють почервоніння епідермісу та сприяють старінню шкіри.

Про молочко-крем Lait-Crème Concentre



У середині 20-го століття у Франції створили косметичний засіб, компонентами якого були лише натуральні продукти. Мова про відоме молочко-крем Lait-Crème Concentre. З того часу за понад як 70 років асортимент продукції ембріоліс значно розширився. Сьогодні його продукція широко відома й добре реалізується в багатьох країнах світу. Попре це вищезгаданий крем-концентрат усі ці роки стабільно залишається в топі продажу.

На даний час продукція ембріоліс пропонує споживачам такі лінійки:

- зволожуючі косметичні продукти;
- косметичні засоби для харчування шкіри;
- косметичні засоби, які перешкоджають віковим змінам шкіри;
- косметичні засоби для нанесення макіяжу;
- засоби, за допомогою яких видаляється макіяж.

З чого виробляють крем-концентрат ембріоліс



Напевне, найпопулярніший крем-концентрат ембріоліс складається з наступних компонентів:

- з бджолиного воску, який повертає змарнілій шкірі свіжість, а також має протизапальний та поживний ефект;
- з екстракту алое, який відповідає за максимальне зволоження шкіри;
- з протеїнів сої, які наповнюють вологою кожну клітину шкіри;
- з екстракту алое віра, що відповідає за наповнення шкіри достатньою мірою вітаміном С.
11.01.2022 15:33
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter