До кінця 2016 року Черкаська область має відправити на службу в ЗСУ по контракту 600 осіб

До кінця 2016 року Черкаська область має відправити на службу в ЗСУ по контракту 600 осібЯк інформують у Черкаській ОДА, за тиждень заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв перевірить результати виконання районами роботи з набору військових на контрактну та строкову служби. Про це він заявив 27 жовтня в ході селекторної наради з керівниками районів та міст Черкащини.

– Виконання роботи з набору військових на строкову та контрактну службу – під особистою відповідальністю очільників районів та міст області, – наголосив під час засідання Костянтин Омаргалієв. – А тому звертаюсь до голів райдержадміністрацій і міськвиконкомів поставитися з особливою відповідальністю до завдань Президента України, адже від цього залежить обороноздатність нашої країни.

Заступник голови особливу увагу звернув на райони, які мають активізуватися. Серед них: Уманський, Маньківський, Катеринопільський, Лисянський, Монастирищенський.

Нагадаємо, до завершення останнього кварталу Черкащина має відправити на контрактну службу 600 осіб. До кінця листопада триває також набір на строкову службу, планове завдання – 526 молодих людей.
28.10.2016 08:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter