Завершився термін перебування на посаді ректора УДПУ Олександра Безлюдного

Завершився термін перебування на посаді ректора УДПУ Олександра Безлюдного 15 квітня завершився термін перебування на посаді ректора УДПУ у Олександра Безлюдного. Про це він написав на ФБ.

Відповідно до умов контракту з Міністерством освіти і науки України сьогодні завершується термін мого перебування на посаді ректора університету. Я дякую усім викладачам, співробітникам, аспірантам і студентам за плідну працю на благо університету.

Нам є чим пишатися! Завдяки натхненій та злагодженій роботі професорсько-викладацького складу, усього колективу, старанному та наполегливому студентству ми протягом 5 років зробили впевнені кроки в науці й освіті, культурі і спорті. Сьогодні УДПУ – провідний заклад вищої освіти європейського рівня на Черкащині, який забезпечує ринок праці висококваліфікованими та конкурентоздатними фахівцями.

Вважаю, що головним досягненням університету є збереження й зміцнення єдності колективу, налаштованість викладачів на підвищення якості освітніх послуг та модернізації навчального процесу, а студентів – на продуктивне навчання, здобуття якісної освіти заради майбутнього.

Я щиро сподіваюся, що ми і надалі будемо спільно примножувати його славу, втілювати власну стратегію та бути в авангарді розвитку вищої педагогічної освіти.
Дату проведення виборів на зайняття посади ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини перенесено у зв’язку із карантином.
Відповідно до наказу МОН України виконувачем обов’язків ректора УДПУ імені Павла Тичини з 16 квітня 2020 року призначено професора кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Курмаєва П. Ю. до оприлюднення результатів виборів.
16.04.2020 11:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter