Жителя Драбівського району судитимуть за неправдиве повідомлення про злочин

Драбівський відділ Золотоніської місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного жителя Драбівського району за фактом завідомо неправдивого повідомлення органу досудового розслідування про вчинення злочину.

За версією слідства, обвинувачений в січні 2020 року, умисно, з метою приниження правоохоронних органів неправдиво повідомив орган досудового розслідування про те, що в центрі села на Драбівщині, на узбіччі, неподалік магазину виявив труп безхатченка з численими ножовими пораненнями, закривавленим обличчям і одягом, що не відповідало дійсності. Під час виїзду слідчо-оперативної групи територіального відділення поліції факт вбивства не підтвердився. Також встановлено, що заявник не міг бачити зазначені вище обставини, оскільки перебував у той час в іншому населеному пункті.

За вчинене порушнику загрожує покарання у виді виправних робіт на строк до 2 років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 2 років.
31.01.2020 08:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter