Черкаські чиновники вибудували прекрасні схеми, щоб "обдерти" область, - Ігор Шевченко

Черкаські чиновники вибудували прекрасні схеми, щоб "обдерти" область, - Ігор Шевченко “Якби я хотів цю область обдерти, то схеми, які тут вибудували чиновники, – прекрасні”, – сьогодні, вперше зустрічаючись із журналістами, заявив новопризначений голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко.

“Спитайте мене як бізнесмена, що я маю зробити, щоб заробити мільйон доларів. А для наших чиновників це не важко, і це ніби й не значна сума”, – обурився Шевченко, окреслюючи ситуацію, яка йому дісталася у спадок від попередника. Зокрема щодо ремонту доріг, то, за його словами, частина тендерів вже проведена навіть на 2020 рік, і гроші освоєні майже на 70%, однак по дорогах цього не видно.

“Існують у всіх галузях, на різних закупівлях. Я зустрічався нещодавно з підрядниками і просив – не носіть вже відкати, але дехто це сприймає, що відкати треба носити мені. Це вже як погана традиція, яких багато в нас. Інколи в столиці зустрічаєшся з бізнесменами, вони мають і гроші, і бажання, і ідеї вкладати в розвиток промисловості області. Але немає віри, що коли я перестану бути головою ОДА, або щось зміниться в країні, – їхній бізнес тут не “порвуть”. Не мають вони віри. Тому все так погано. І над цим ми маємо працювати”, – заявив Шевченко.

Утім, Шевченко не пояснив, як саме було обрано його кандидатуру на посаду очільника області.

“Чому саме я? Це треба питати в нього. “Кто? Кто если не ты?” – так, нібито, за його словами, президент звернувся до нього.

Дзвін
15.08.2019 17:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter