Кудрявцев плачеться, що відновлення Леніна потребує значних коштів з бюджету Черкас

Кудрявцев плачеться, що відновлення Леніна потребує значних коштів з бюджету ЧеркасУ Черкаській міській раді прокоментували рішення Київського апеляційного адміністративного суду, яке зобов`язує мера Черкас Одарича відновити пам`ятник Леніну в центрі Черкас.
"Черкасам обов’язково потрібен пам’ятник вождю пролетаріату. У цьому переконана суддя Київського апеляційного адміністративного суду Твердохліб В.А., зобов’язавши мерію Черкас відновити пам’ятник В.І. Леніну «на попередньому місці і в попередньому стані». Про це йдеться у постанові суду від 2 серпня 2012 року. Таким чином Київський апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції за позовом Миколи Гуриненка про поновлення одіозного монумента на колишньому місці. Міська влада готується подати касацію у Вищий адміністративний суд України.
За словами керуючого справами Черкаського міськвиконкому Миколи Кудрявцева, дивує, що суд, приймаючи таке рішення, врахував інтереси лише одного громадянина – безпосередньо позивача. Тоді як це може суперечити інтересам набагато більшої кількості жителів Черкас.
Варто зазначити, що земля, де суд вимагає відновити пам’ятник тоталітарному вождю, перебуває вже не на балансі міста. Адже свого часу депутати Черкаської міської ради передали земельну ділянку в постійне користування по бульвару Шевченка,185/вул. Б. Вишневецького,41 в КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності».– Що ж до відновлення монумента «у попередньому стані», то всі рештки Леніна та постаменту роздроблені. Тому відновлення потребуватиме дуже великих коштів з міського бюджету, котрі доцільно було б використати на більш необхідні для міста речі, – переконаний Микола Сергійович.
До речі, на знесення пам’ятника жодної копійки з міського бюджету не було витрачено, демонтування відбувалось за гроші спонсорів".
Від Провінції: а до чого тут бюджет міста, Кудрявцев? Пам`ятник зруйнували за ініціативи кількох осіб (Черевко, Одарич, Каплій, Дзюба, Гура), які прикрилися неіснуючим рішенням виконавчого комітету. Нехай вони й виділяють гроші на відновлення.

Читайте більше тут.
06.08.2012 12:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
10:39 09.08.2012 Mikola-Kudryavcev:
Суди буди є й будуть. Слово "Тщатєльнєє" мені не подобається-щось у ньому є від "тщетно" ) Краще-ретельніше, уважніше..А ліквідація оркестру-абсолютно виважений крок для скорочення видатків банального проїдання. До речі, щось не чути судів по оркестру..може юридично підкутий пенсіонер допоможе?
Кока, хороброму й принциповому до керівництва аноніму видніше, безумовно. Суд може влаштовувати чи ні кого завгодно. Просто інколи маразм не сховаєш навіть за юридичною казуїстикою.
19:59 08.08.2012 Oksana_Kolisnyk:
Абсолютно згідна з паном Кудрявцевим про те, що платники податків не повинні відповідати за маразми. До цієї категорії я відношу і неякісні рішення органу місцевого самоврядування, які уможливлюють такі ось судові розгляди. Я - тілтьки за практиуку судового оскарження неякісних рішень і наступне покарання, принаймні пониженням за посадою, винних у їх підготовці. До речі, подібним маразмолм вважаю і рішення щодо ліквідації муніципального духового оркестру. Шкода, що судове оскарження надто ускладене колективним характером цього маразматичного рішення. Так що, шановний пане Кудрявцев, не хочерте судів то працюйте "тщатєльнєє". До речі, в Польщі створена спеціальна інстанція, яка займається розглядом суперечок громадян та юридичних осіб та колегіальних органів місцевого самоврядування. Час за досвідом...
13:07 08.08.2012 Koka:
Ну а як же...Коли рішення суду нас влаштовує, то "да здравствуєт наш суд". Не влаштовує - "ідеологічні динозаври". куд-в, платники податів не повинні відповідати за витребеньки вашого шефа, який підробляє документи, щоб прикрити власну ганьбу. А бюст ілліча нам ні до чого. Краще виліпимо погруддя рум`яного улесливого до начальства"юрыста", якого без кінопроб затвердять у продовження "Тупий та ще тупіше".
12:27 08.08.2012 Mikola-Kudryavcev:
Платники податків не повинні відповідати за маразми, ініційовані ідеологічними динозаврами і освяченими судом, турботливий ви наш.
Можете купити додому бюст вождя і насолоджуватися виглядом , а містянам краще такого "дарунку" не робити.
10:33 07.08.2012 Koka:
кудр-в, обдарований ви наш. Таким плюнеш в очі, а він -Божа роса. Суд все зробив по закону. А платники податків не зобов`язані відповідати за всі клінічні загострення у вандала одарича. Знайшли спонсорів, щоб знести? Тепер за рахунок мера відтворюйте. Не збідніє
09:19 07.08.2012 Mikola-Kudryavcev:
Для "обдарованих" повторю: рішенням суду зобов'язано це зробити виконавчий комітет. Тож задайте це питання судовим інстанціям-чому бюджет.