Тулуб пропонує черкащанам підписувати з кандидатами в депутати соціальні угоди

Тулуб пропонує черкащанам підписувати з кандидатами в депутати соціальні угоди Як інформують у Черкаській ОДА, відповідаючи на запитання громадян під час зустрічі з мешканцями міста Черкас голова облдержадміністрації Сергій Тулуб зазначив: «Об’єкти, які мають бути відремонтовані, має обирати сама громада. Кожна людина має знати, що за будівництво конкретної дороги, даху чи іншого об’єкту відповідає конкретний депутат. Для цього я пропоную територіальним громадам Черкащини підписувати з кандидатами у депутати соціальні угоди. Громада висуватиме низку конкретних проблем, які необхідно вирішити. Перелік цих завдань буде включено до цього контракту. Таким чином, кандидат, підписуючи цей документ, бере на себе персональну відповідальність – що ці проблеми будуть вирішені в наступні 5 років.
Зрозуміло, не всі проблеми одноосібно може вирішити депутат-мажоритарник. Одні завдання він виконає за рахунок власних фондів, інші – об`єднавши ресурси громади та місцевого бюджету. А для вирішення глобальних проблем треба буде об`єднати зусилля і депутатів, і регіональної та центральної влади.
В такому випадку ми будемо мати конкретний графік виконання і, що головне, відповідальних за втілення цього проекту в життя».
03.08.2012 10:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter