Даценко: всі дії міліціантів, прокураторів та інших тулубів 6 липня на Соборній були антиконституційні

Даценко: всі дії міліціантів, прокураторів та інших тулубів 6 липня на Соборній були антиконституційніНа Черкащині влада напередодні виборів буде діяти за принципом ЗЗК – залякати, заборонити, купити. Про це сьогодні на прес-конференції в штабі об`єднаної опозиції заявив координатор об’єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко. Поки що стосовно опозиції на Черкащині влада воліє «залякувати».
- 13 липня ми отримали рішення Черкаського окружного адміністративного суду про заборону будь-яких акцій на Соборній площі, - заявив Леонід Даценко. – У переліку організацій, яким заборонено проводити акції, є згадка про Українську народну молодь. Отже, 6 липня всі дії судвиконавців, міліціантів, прокураторів та інших тулубів фактично були антизаконні та антиконституційні. Бо ніхто ніякого рішення на той час не приймав.
Нагадаємо, що 6 липня під час знесення наметового містечка судвиконавці продемонстрували протестувальникам рішення Черкаського окружного адміністративного суду про заборону проведення акції на Соборній площі Черкаській міській організації «Свободи». Однак 5 липня про намір провести аналогічну акцію протесту проти ухвалення закону «Про засади державної мовної політики» повідомила місцева організація Української народної молоді. Про цю заявку в рішенні суду не йшлося.
23.07.2012 13:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter