Помста чивокуні

Дуже коротко про деревоповал на Соборній площі минулої п`ятниці. Нагадаємо, що на газоні біля Черкаської облдержадміністрації росли блакитні кремлівські ялинки. У компартійні часи їх висаджували біля обкомів та міськкомів. Була така собі частка московського Кремля. У п`ятницю зранку без оголошення комунальні служби викопали близько трьох десятків 20-метрових ялинок, які потім вивезли геть.
Помста чивокуні

Помста чивокуні

Після цього на Соборній площі зрубали 30-метрові берези. Бензопила працювали до 10 вечора. Як таті у ночі, ризикуючи забити свої легковажні голови, робітники будь-що намагалися зачистити площу під нуль саме в цей день. Зачистили.
Помста чивокуні
Так було

Помста чивокуні
Так стало

Зовнішній вигляд центральної площі 300-тисячного міста не байдужий кожному черкащанину. Власник площі Черкаська облрада - ознайомила жителів міста з проектом? Екологи довели необхідність видалення дерев? Архітектори й майстри з ландшафтного дизайну показали те, що хочуть зробити. Було оголошено конкурс на найкращий проект? У місті відбулися громадські слухання?
Це дуже складно для одноклітинних. Їм край необхідно потай розробити проект, виділити з бюджету гроші, а потім із задоволенням їх освоїти.
І плювати Тулуб, Рябцев та Черняк хотіли на думку жителів міста – усіх разом та кожного окремо. Оце так помстився Тулуб за "йолку" чивокуні...
05.11.2012 19:00

Автор: Кіндрат Булавін
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
17:23 11.11.2012 nord:
Винен Тулуб!ГАНЬБА!
08:53 08.11.2012 Ta:
«Голубые ели... Штирлиц подошел поближе и увидел, что голубые не только ели, но и пили...»
Це дійсно - жах. Лише одне зауваження - власником площі (як пише автор) не є Черкаська облрада, а ГРОМАДА Черкаської області. Може варто частіше про це нагадувати тим, хто "будує нову Черкащину".
17:31 07.11.2012 Alexs111:
одарыча гнать в три шеи