"Прозорі" посиденьки з Фурманом

"Прозорі" посиденьки з Фурманом Керівник обласного штабу БПП Василь Фурман продовжує доводити, що немає такої «умності», яку б він не міг відчебучити.

Скандал, що вибухнув в обласній державній адміністрації минулого четверга, довів - нетривіальний розум Фурмана ламає всі стереотипи «реал політік» на патріархальній Черкащині.

Нагадаємо, що 19 вересня проходила остання сесія Черкаської обласної ради цієї каденції. Зазвичай на сесію підтягується більшість голів районних адміністрацій та райрад.

Усіх, хто приїхав, було запрошено на нараду до одного із заступників Ткаченка.

Скориставшись з нагоди, Фурман запросив «на бесіду» скількох побачив голів РДА.

У результаті «наймолодший в Україні» доктор економічних наук став жертвою «казусу Саакашвілі». Відомо, що Василь Миколайович фанатіє від Грузії та Саакашвілі. Ймовірно, на Фурмана справила враження будівля Міністерства юстиції, зроблена зі скла (що демонструє прозорість грузинської Феміди).

Адмінресурс в Україні має бути прозорим, вирішив Фурман. І … «їздив по мізкам» головам РДА в кімнаті для переговорів , котру чиновники ОДА поміж себе називають «стекляшкою» (дивись фото).
"Прозорі" посиденьки з Фурманом

Тобто, будь-хто, проходячи повз «стекляшки», міг бачити, як Фурман втовкмачує керівникам районів про «космічні кораблі, що борознять простори Всесвіту».

На біду Василя Миколайовича хтось «злив» інформацію про його посиденьки керівникові черкаської «Батьківщини» Анатолію Бондаренку. А у стосунків Бондаренка та Фурмана такий чудовий бекграунд…

…На виборах до Верховної Ради 2012 року Бондаренко з Фурманом балотувалися у парламент по 199 округу. Анатолій Васильович – від опозиційної тоді «Батьківщини», Василь Миколайович – від опозиційного «Удару». Переміг тоді на окрузі широко відомий у вузьких колах Валентин Ничипоренко. Він випередив Бондаренка лише на 2 456 голосів ( 25 920 проти 23 464). Фурман тоді посів 4-те місце з результатом 10 797 голосів.

Якби тоді Фурман був не таким павичем і двоє опозиційних кандидатів тоді домовилися, то Бондаренко давно б світив розкішною чуприною під куполом Верховної Ради…

Отже Бондаренко, у якого Фурман вкрав кілька років життя на Грушевського, у супроводі «дяді Міші» Мушиєка взяли Фурмана «на гарячому». Вусмерть переляканий Василь щось плів про підготовку до Інвестиційного форуму (який відбувся наступного дня і до якого він мав таке ж відношення, як до танення льодовиків в Антарктиці) та про обговорення Програми розвитку Черкаської області.

Фурману можна тільки поспівчувати…Коли на тебе суне «дядя Міша», який - по-перше, має «надзвичайно розвинені розумові здібності»; по-друге, затопче Іллю Муромця й Добриню Нікітіча разом узятих; по-третє, верещить, мов слон у період шлюбних ігор, - твої шанси на порятунок примарні.
"Прозорі" посиденьки з Фурманом
Михайло Мушиєк, людина з "надзвичайно розвиненими розумовими здібностями"

Бондаренко з Мушиєком влаштували Фурману такий «діп пьорпл», що він пробкою вилетів зі «стекляшки» та накивав п`ятами, тільки його й бачили…
"Прозорі" посиденьки з Фурманом

А дарма! Бондаренко і Мушиєк могли б багато про що розповісти Фурману. Що таке адмінресурс, з чим його їдять, наскільки віртуозно грав на цьому інструменті Сергій Борисович Тулуб, поки його лиха доля не кинула на Марбелью…

Як ніхто інший, Бондаренко з Мушиєком знають, як утаємничено проводив«слизькі» наради Сергій Борисович, якого значення надавав конспірації…

Але Фурман втік. Але, судячи з того, з якою швидкістю Порошенко знімає демократичну паранджу зі своєї політичної сили, він ще повернеться в ОДА…

Кіндрат Булавін
21.09.2015 21:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter