Хто "зчелуашив"?

Маленьких ображати не можна… Цієї азбучної істини Провінція намагається дотримуватися неухильно. Однак сьогодні місто Черкаси наполовину, а то й більше, залежить від недоуків…

Днями директор КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник знову настращав місто. Виявляється, на його підприємстві, яке отримало від мерії ексклюзивне право на прибирання Черкас від снігу взимку, лишилося тільки два автомобілі.

- У мене виникає питання: чим прибирати місто Черкаси? – запитує цей пан. - У нас, крім тракторів, які не призначені для того, щоб прибирати автомагістралі, нічого немає.

Той, хто має дівочу пам’ять, схопиться за голову й почне готуватися до снігового апокаліпсису. А от що робити тим, у кого пам’ять така, що «гірше за сифіліс»?
Ось матеріал з офіційного сайту міськради Черкас від 4 грудня 2017 року. Мер Черкас перевіряє готовність ЧЕЛУАШ до зими. Перед ним вишукалася комунальна техніка. Фото більш ніж красномовні.

Хто "зчелуашив"?

Хто "зчелуашив"?

Хто "зчелуашив"?

Хто "зчелуашив"?

З таким потужним «залізом» можна йти на штурм хоч Кремля, хоч Пентагону. Шанси на успіх – дуже високі.

А ось матеріал колег від 12 січня 2017 року. Про придбання снігоприбиральної техніки для КП «ЧЕЛУАШ». І знову з фото.
Хто "зчелуашив"?

Хто "зчелуашив"?

Шановний Олексію Мельник! Якою є доля всього цього «залізяччя», що коштом міського бюджету було придбано на очолюване вами підприємство в 2017 році? Якщо залишилися тільки «дві машини», то де решта?

Можна припустити, що снігоприбиральна техніка гамузом вийшла з ладу після напруженого зимового сезону. Але у вас були – квітень, травень, червень, липень, серпень та вересень. І є ще жовтень з листопадом. На капітальний і поточний ремонти. Як могло статися, що менш ніж за рік з підприємства "зчелуашилося" майже все?

…Дитинча, яке намагається обдурити дорослих або батьків, насварять та ставлять у кут. Що робити з зовні дорослим Мельником, в якого "пропало всьо", і який, ймовірно, хоче попросити гроші на нове?

Кіндрат Булавін
03.10.2018 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter