Дві юні черкаські фітнесистки стали чемпіонками світу

Як інформують у Черкаській обласній федерації бодібілдінгу та фітнесу, збірна команда України з дитячо - підліткового фітнесу повернулася з Чемпіонату світу, який проходив в м. Нові Сад, Сербія.
99 спортсменів з 12 країн світу приїхали боротися за звання називатися кращими фітнесистами планети у своїх вікових категоріях. 7 спортсменок: шестеро - з Черкащини та одна - з Донеччини - такий склад нашої української збірної.
Вже напередодні змагань ми знали, що боротьба буде не на жарт складною, адже жеребкування спортсменок склалося не на користь нашої команди, виступати під номерами 1, 2, 4 чи 3, коли в категоріях до 20 і більше суперників і всі вони найкращі у своїх країнах, неймовірно важко, але дівчатка вистояли.
Незважаючи на великий пресинг психічного навантаження поставленої задачі, шестеро з семи потрапили у фінал. Олександра Дьячук, вибула з подальшої боротьби, посівши 11 місце, залишивши за собою рівно стільки ж суперниць. Вагоме місце, адже категорія "молодь 14-15 років" була найсерйознішою на змаганнях, 22 спортсменки, які показали не по дитячому складний дорослий рівень.
Змагання закінчилися пізно ввечері після боротьби у фіналі церемонією нагородження фіналістів. 2 рази в цей вечір звучав гімн України на честь переможців - чемпіонів світу черкащанок ГОНЧАРЕНКО МАРИНИ та МЕЛЬНІКОВОЇ АННИ. Інші наші спортсменки виступили також дуже вдало, адже вони в 6-ці найкращих фітнесисток світу.
Дві юні черкаські фітнесистки стали чемпіонками світу
Марина Гончаренко та Анна Мельнікова

Загалом результати виступів наступні:

4 місце - кат."молодь 14-15 р." зайняла доннечанка ДОРОШЕНКО МАРГАРИТА
11 місце - кат."молодь 14-15 р." - Д"ЯЧУК ОЛЕКСАНДРА
6 місце у кат."юніорки 12-13 р." у КОБЗАР ДАРИНИ
5 місце у кат."юніорки 12-13 р." у КОВТУН ДАРИНИ
5 місце у кат."ювінали 10-11 р." у КУЧЕР МАРИНИ
1 місце у кат."ювінали 10-11 р." зайняла ГОНЧАРЕНКО МАРИНА
1 місце у кат."діти до 7 р." зайняла МЕЛЬНІКОВА АННА
Загалом Україна зайняла 4 командне місце, пропустивши поперед себе Угорщину, Словакію та Росію, від якої відстали тільки на 1 очко.
25.06.2013 11:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter