У Черкасах відкрили новий зал для боксу

За інформацією Черкаського МВК, нову боксерську залу з професійним рингом презентували юним спортсменам у Черкасах. Такий подарунок для любителів боксу зробила міська влада. На відкриття об’єкту завітав міський голова Сергій Одарич, депутати міської ради, тренери, спортсмени, батьки.
- Крок за кроком у місті ми продовжуємо створювати умови для розвитку фізичної культури та спорту. Торік ми відкрили кілька спортивних майданчиків, зробили ремонт у спортивних залах загальноосвітніх шкіл, купуємо спортивне оснащення тощо. Я вітаю спортивну громадськість з появою боксерської арени. Сподіваюся, з цього залу вийде чимало чемпіонів України і хоча б 2-3 чемпіони світу, - зазначив міський голова Сергій Одарич після перерізання стрічки.
Відкриття зали співпало з чемпіонатом міста з боксу. Міські владці побачили кілька боксерських поєдинків.
- Депутатським корпусом ми робимо й продовжуватимемо робити все можливо для розвитку спорту в місті. У наш час, на жаль, подібних умов не було. Я, як представник Національного олімпійського комітету України, повідомлю представникам НОКу про наше сьогоднішнє відкриття, - наголосив депутат міської ради, представник НОКу, радник міського голови Андрій Більда.
Для вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія», якій підпорядкована зала, цінні подарунки зробив депутат міської ради Олександр Радуцький, який презентував боксерські шоломи і тренувальні гантелі. Подяку міській владі виголосили спортсмени, тренери, батьки.
Для ремонту зали витратили понад 80 тисяч гривень, а для спортивного оснащення – рингу і мішків – близько 76 тисяч гривень. Також планують встановити тренажери.
Боксерська зала знаходиться в районі Третьої міської лікарні та загальноосвітньої школи №2, по вулиці Рози Люксембург, 189/1.
У Черкасах відкрили новий зал для боксу
23.02.2012 10:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter